JJK-KuPS: Tamásin paluu avaukseen ainoa kokoonpanomuutos

23.05.2011

230511JJK_KuPSJJK jatkaa TPS-ottelusta tutulla kokoonpanolla sillä erotuksella, että Rovaniemellä tulleesta jalkavammastaan toipunut Tamás Gruborovics korvaa keskikentällä Tommi Karin. Samu Nieminen nousee kokoonpanoon ja korvaa vaihtopenkillä pikkuvaivoista kärsineen Jarkko Okkosen. Samalla Gruborovicsin paluu kokoonpanoon merkitsee sitä, että lauantaina KuPS:n A-poikia Vehkalammella kurittanut Antto Hilska jää listan ulkopuolelle.

Silmiinpistävää pelaajalistassa on Kettupaitojen vahva vaihtopenkki. Hyökkäysvoimaa pystyvät tuomaan perjantaina tärkeillä hetkillä onnistuneet Touko Tumanto ja Niko Markkula, sekä viimeksi Hakaa Harjulla kahdella maalilla ruoskinut Kari. Erityisen ilahduttavaa valmennusjohdon näkökulmasta on ollut Tumannon vahva tuleminen.

– Tokella alkaa olla itseluottamus kohdillaan, ja hän varmaan kaipaisi lisääkin minuutteja. Vaihtoehtoa meiltä löytyy, ja viimeksi Turussa nähtiin että vaihtopelaajien rooli on usein ratkaiseva, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

– Myös Anton (Tapaninen) sisääntulo laitapakin rooliin oli Turussa hyvä. Hänkin sai pitkästä aikaa liigaminuutteja, Särkkä iloitsee.

Särkkä odottaa säätilaltaan kosteaksi ennakoidusta Harjun illasta rajua taistelua.

– Kova vääntö on KuPS:a vastaan aina edessä. Mitään ei saa ilmaiseksi.

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Reintam, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Korte, Tuomanen, Manninen; Virtanen, Hyyrynen.
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 10 Kari, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 16 Markkula, 23 Poutiainen.

JJK-KuPS Harjulla klo 18.30.