JJK-KuPS: Kuopiolaiset sytyttävät Karin

10.08.2010
JJK-KuPS: Kuopiolaiset sytyttävät Karin

JJK-kasvatti Tommi Kari odottaa vesi kielellä perjantain kotiottelua Kuopion Palloseuraa vastaan. Kari ei kiertele todetessaan, että KuPS sytyttää.

– Kyllä tämä on mulle kauden isoin peli tähän saakka, hienoa että saadaan KuPS Harjulle. Voin luvata että pojat joutuvat kovaan kyytiin kentällä.

Karin mielestä joukkueen lähtökohdat otteluun ovat hyvät, vaikka takana on kolme voitotonta kotiottelua.

– MYPAa vastaan pelattiin aika perinteinen Harjun matsi, hallittiin peliä mutta ei voitettu. Kyllähän se on todella huono tilasto, että me ollaan kolmessa Harjun kotipelissä tehty yksi maali reilusta kymmenestä hyvästä paikasta. Sen pitää muuttua, Kari toteaa.

– Mutta me oltiin viimeksi parempia, ja jos ollaan jatkossa kotona koko ajan parempia, voiton todennäköisyys kasvaa koko ajan. Perjantaina sitten hallitaan peliä ja voitetaan.

KuPS on ollut JJK:lle viime vuosina erittäin hankala vastustaja. Viidestä edellisestä kohtaamisesta saldona on yhtä monta tappiota ja kaksi tehtyä maalia.

– Synkkä tilastohan se on, käkeen on tullut koko ajan. Me ollaan jostain syystä pelattu paljon huonommin KuPS:a vastaan, ehkä on ollut jotain ekstrajännitystä. Tuskin meidän nyt enää tarvitsee näitä pelejä kuitenkaan jännitellä, jokainen tietää miten me osataan pelata.

– Kun pelataan omalla tasolla ja puolustetaan joukkueena tiiviisti, uskon että otetaan ne kolme pistettä sieltä, Kari sanoo.

Tommi joutui – tai hänen tapauksessaan pääsi – sunnuntaina Harjulla vierailleiden MYPA-kannattajien lauluihin. Samaa on odotettavissa perjantaina. JJK-hyökkääjä haluaa lähettää terveisiä paikalle saapuville KuPS:n faneille.

– Kiva nähdä teitä ja muistakaa taas huudella hävyttömyyksiä. Ne saa mut syttymään kentällä. Pelaan sitä paremmin mitä enemmän mulle huudellaan.

 

JJK-KuPS Harjulla perjantaina kello 19.

Kari Honka