JJK-KuPS: Kari ja Hyyrynen aloittavat piikissä

16.02.2011
JJK-KuPS: Kari ja Hyyrynen aloittavat piikissä

Tommi Kari pääsee näyttämään osaamistaan hyökkääjän roolissa keskiviikon KuPS-ottelussa. Mikko Hyyrysen kärkiparina aloittava Kari on pelannut kauden aikaisemmat ottelut laidassa.

– Tommi tuo Wusuun ja Hyyryseen nähden vähän erilaisen vaihtoehdon meidän hyökkäyspeliin. Tommilla on tapana hakeutua kärjestä vasemmalle ja kun siellä pelaa Jani Virtanen, joka mielellään ajaa keskelle, pyritään vaikeuttamaan vastustajan puolustuspelaamista paikanvaihdoilla, päävalmentaja Kari Martonen taustoittaa.

Samalla Martonen kuitenkin korostaa, että kärkipari Wusu-Hyyrynen on pelannut tietystä samankaltaisuudestaan huolimatta hyvin yhteen. Erityisesti Rovaniemellä Martonen oli tyytyväinen näkemäänsä.

– Meidän materiaali mahdollistaa nyt erilaiset variaatiot. Aion varmaan kokeilla jossain pelissä myös Tamás Gruborovicsia toisena hyökkääjänä, jolloin hän pelaisi vielä Tommia selkeämmin alempana, keskikentän ja kärjen välissä. Tämä on se paikka jossa hän omasta mielestään on parhaimmillaan.

Seinäjoella Gruborovics jatkaa Jukka-Pekka Tuomasen kanssa keskikentän sydämessä. Niko Markkula pelaa vasempana puolustajana ja Mikk Reintam puolustuksen keskustassa.

– Annetaan Pasojalle ja Latikalle vähän huilia, että molemmat olisivat levänneinä mukana tulevalla treenileirillä. Topi on ollut vahva talven peleissä ja Pasolla on iso rooli meidän puolustuksessa, Martonen taustoittaa puolustuksen miehitystä.

 

JJK-KuPS Seinäjoen Wallsport Arenalla kello 14.

JJK-logo-nobg-100x95pix

30 KORHONEN Janne

16 MARKKULA Niko
4 OKKONEN Jarkko
25 REENTAM Mikk
7 VIREN Anssi

26 VIRTANEN Jani
6 TUOMANEN Jukka-Pekka
14 GRUBOROVICS Tamás
9 MANNINEN Mikko

18 HYYRYNEN Mikko
10 KARI Tommi

 

Vaihtopelaajat: 1 SZEROVAY, 2 NIEMINEN, 5 PASOJA, 13 LATIKKA, 20 WUSU, 21 ABAHASSINE, 23 POUTIAINEN