JJK-KuPS: Juhlapäivän ohjelma ja aikataulu!

10.06.2012

Jyväskylässä vietetään alkavalla viikolla varsinaista superviikkoa, kun ensin vieraaksi saapuu maanantain Juhlapäivän ottelun merkeissä suosikkivihulainen KuPS ja lauantaina mestaruuden triplasti putkeen voittanut HJK.

 

 

 

Ennakkolipunmyynti Kävelykadulla

 

Ottelupäivänä ohjelma alkaa Kävelykadulta, jossa on tuttuun tapaaan kello 14 – 16 ennakkolipunmyyntipiste fanituotteineen – paikalla myös JJK-tähtiä! KuPS-ottelun lippujen lisäksi voit varmistaa paikkasi superviikon molempiin otteluihin ostamalla lippupaketin – aikuisten aluelippu sekä KuPS- että HJK-otteluihin nyt yhteishintaan 20€! (Normaali ennakkohinta aikuisten aluelipulle 13€ – portilta ostettuna 15€.)

 

Liigan huippuotteluiden lisäksi voit nyt ostaa pisteeltä lippusi myös UEFa Europa Leaguen karsintaotteluun!

 

 

 

Kuvauta itsesi mestaruuspatsaan kanssa!

 

Juhlapäivän kunniaksi myös Veikkausliigan komea, yli kahdeksankymmentäsenttinen ja viisitoistakiloinen mestaruuspatsas on maanantaina nähtävillä Jyväskylässä.

 

Patsaaseen liittyy myös kuvakisa: kuvauta itsesi mestaruuspatsaan kanssa ja lähetä kuva Veikkausliigan Facebook-sivuille – paras kuva palkitaan! Kisan palkinto on maukas: kaksi lippua Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilijasta, Jari ”Kuningas” Litmasesta kertovan dokumentin maailmanensi-illan kutsuvierasnäytökseen! Patsas on nähtävillä Kävelykadun ennakkomyyntipisteessä sekä tietenkin ottelun aikana Harjun ELY-stadionilla.

 

 

 

Veikkauskortilla sisään kaksi yhden hinnalla!

 

Juhlapäivän ottelun kunniaksi stadionin portit avataan normaalia aikaisemmin, jo kello 17:00. Harjun ELY-stadionin lipunmyyntipisteessä on niinikään Juhlapäivän kunniaksi erikoistarjous Veikkauskortin omistajille: Veikkauskortilla saa kaksi ottelulippua yhden hinnalla!

 

Stadionin kioskeista puolestaan saa ottelun tauolla Veikkauskorttia näyttämällä ilmaisen kahvin tai virvoitusjuoman!

 

 

 

Palkitsemisia, pizzasliceja – ja paljon muuta mukavaa!

 

Jokaisessa juhlapäivän ottelussa nimetään myös uusi Veikkausliigan Legenda – tämänkertainen Legenda palkitaan jälleen hetki ennen ottelun alkua. Samoin myös Veikkausliigan toukokuun Kuukauden pelaaja, Tamás Gruborovics, saa palkintonsa.

 

Edellisessä kotiottelussa puoliaikatauolla oli nälän karkottajaksi perinteisen kisamakkaran lisäksi tarjolla myös Kotipizzan maukkaita pizzasliceja – suosion myötä slicet ovat nyt saatavilla myös Juhlapäivän ottelun tauolla!

 

Klubiteltan vieraille taas on tauolla luvassa erityistä viihdettä, kun estradille astelee kaksi paikallista stand up-koomikkoa!

 

Juhlapäivän erikoisherkkujen lisäksi stadionilla on tietenkin myös tuttu kattaus: fanituotepuoti uutuustuotteineen ja ottelukohtaisine erikoistarjouksineen, Peukkulan puuhapiste perheen pienimmille, Kettuterassi hieman varttuneemmille…tervetuloa nauttimaan suomalaisesta huippufutiksesta koko perheen voimin!

 

 

 

Juhlapäivän aikataulu:

14:00 – 16:00 Ennakkolipunmyyntipiste Kävelykadulla – paikalla pelaajia ja Veikkausliigan mestaruuspatsas!

17:00 Harjun ELY-stadionin portit aukaistaan

17:00 Kettutasanne aukaistaan

17:00 – 18.30 Mestaruuspatsas terassilla D-katsomossa – käy kuvaamassa itsesi!

17:30 Stadionin valot syttyvät

17:30 Klubiteltta aukaistaan

18:28 Veikkausliigan Legendan ja kuukauden pelaajan palkitseminen

18:30 Juhlapäivän huippuottelu JJK – KuPS alkaa!

19:10 Kotipizzan pizzaslicet myynnissä fanituotepuodin vieressä

n. 19:15 Ottelun puoliaika – mahdollisuus jälleen kuvata itsensä mestaruuspatsaan kanssa! Klubiteltassa stand-up-esitys.

n. 20:20 Ottelu päättyy