JJK-KPV ottelutapahtuman info – lauantaina 28.4. klo 18

28.04.2018


Viitaniemessä eli ”Nisulan montussa” tulee olemaan tiivis ja kiihkeä tunnelma!

Hei kettukannattaja!

JJK:n Ykkösen kausi alkaa poikkeuksellisesti Viitaniemessä lauantaina 28.4. klo 18:00. JJK pelaa kevään sääolosuhteiden vuoksi ensimmäisen ottelun evakossa Viitaniemen kentällä osoitteessa Kisakatu 18 (navigaattorilla Kisakatu 17).

Pysäköinti ja saapuminen:

Viitaniemen kentän parkkipaikat ovat hyvin rajalliset ja suosittelemmekin yleisöä saapumaan otteluun julkisilla tai kävellen. Viitaniemeen ajaa Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkin linja 7. Tästä linkistä Linkki-aikataulut: Linkki aikataulut

Mikäli tulet omalla autolla, suosittelemme käyttämään hyväksi Gradian parkkipaikkoja. Gradian isoin parkkialue sijaitsee Wilhem Schiltdin kadulla ja sinne käännytään Nisulankadulta. Tästä linkki Gradian Viitaniemen aluekarttaan.

Liput, kausikortit ja sisäänkäynnit:

Avaamme portit klo 17. Pääportti sijaitsee Kisakadun puolella ja sieltä löytyy lipunmyynti sekä noudettavien lippujen piste valkoisesta JJK autosta. Viitatornin puoleisesta portista pääsee myös sisälle kausikortilla, siellä ei ole kuitenkaan lipunmyyntiä.

Lippuja voimme laittaa myyntiin ainoastaan rajallisen määrän, koska kausikorttilaisia JJK:lla on tänä vuonna ilahduttavan paljon. Tämän vuoksi ennakkolipunmyyntiä ei ole tässä pelissä.

Lippujen hinnat ovat seuraavat:
Aikuiset 10 €
Eturyhmät (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet) 8 €
Lapset 7-16-vuotiaat 5 €
Lapset alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Mikäli et ole vielä lunastanut maksamaasi kausikorttia, voit käydä hakemassa sen noudettavien lippujen pisteeltä (valkoisen JJK-auton luota). Kortteja mahdollista noutaa myös JJK:n toimistolta, Stadiumista (vain kausarihaastekortit) tai seuraavien kotipelien yhteydestä.

Katsomot:

Viitaniemeen on tuotu lisäkatsomoita ja niitä on sijoiteltu pitkälle sivulle sekä muutama toiseen päätyyn. Katsomokapasiteetti on kuitenkin Harjuun verrattuna hyvin rajallinen, joten suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle. Huomioittehan myös, että Viitaniemessä ei ole ollenkaan katettua katsomoa.

Varaamme katsomoista kolme ensimmäistä Kisakadulta katsottuna numeroidun pääkatsomokausikortin haltijoille. Viimeisin katsomoista on varattu vierasfaneille. Muuten katsomoissa voi vapaasti valita paikan.

Kioskipalvelut: 

Alueella on kolme kioskipistettä, joiden yhteydessä on myös myytävänä JJK fanituotteita. Viitaniemessä ei ole anniskelua eikä erillistä VIP-tilaa.

Huomioithan, että portilla on varauduttava turvatarkastukseen ja esimerkiksi pitkien sateenvarjojen ja omien juominen tuominen alueelle on kielletty. Kannattaa siis saapua ajoissa!

Nähdään Viitaniemessä!