JJK kohtaa SJK:n Seinäjoella

08.12.2011

Perjantaille suunniteltu harjoitusottelu WJK:n ja JJK:n välillä jouduttiin perumaan jäisten kenttäolojen takia, mutta näinkin nopealla aikataululla tilalle saatiin sovittua torstaille korvaava ottelu seinäjokelaista SJK:a vastaan.

 

Kaudeksi 2012 Ykköseen noussut SJK on viime vuosina panostanut toimintaansa todella vahvasti usealla rintamalla ja se onkin tekemässä vahvasti nousua kohti Veikkausliigaa. Vuosi sitten seinäjokelaiset saivat riveihinsä kaksi Jyväskylässä varsin tuttua nimeä, kun JJK:ta edustaneet ja myös kipparoineet Matti Lähitie ja Christian Sund siirtyivät Kerhon väreihin. SJK on tehnyt vahvoja panostuksia myös ensi kautta ajatellen hankkien vahvuuteensa jo Jyri Hietaharjun ja Toni Lehtisen kaltaiset tasonsa liigassakin osoittaneet pelaajat.

 

JJK lähtee Seinäjoelle SJK:n kimppuun varsin nuorella ja näytönhaluisella ryhmällä, kun useita seuran omia junioreja on nostettu mukaan talven harjoitusrinkiin ja päävalmentaja Kari Martonen haluaa nähdä heidät myös tositoimissa kentällä. JJK:lla pelaa riveissään myös testipelaajia, kun tämän viikon ajan treenivahvuudessa olleet Johannes Laaksonen ja Kim Palosaari antavat näyttöjä Martoselle.

 

SJK – JJK 8.12.2011 kello 15.00, Wallsport Areena

 

TM