JJK kohtaa FC Interin kärkiottelussa lauantaina 27.8. – ennakkoliput nyt myynnissä, S-etukortilla reipas alennus pääsylipuista

20.08.2011

Keskisuomalainen jalkapallokansa valmistautuu vauhdilla ensi lauantaina 27.8. pelattavaan kärkikamppailuun, jossa JJK kohtaa Harjun stadionilla kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa Veikkausliigan kakkospallia hallitsevan FC Interin.

Juhlistaakseen kärkikamppailun jännittävää tunnelmaa otteluisäntä Keskimaa tarjoaa S-etukortilla pääkatsomo- ja aluelipuista neljän euron alennuksen ja jo normaalisti alennushintaisista opiskelijalipuista kolmen euron alennuksen. Lisäksi alle 15-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa ilmaiseksi seuraamaan peliä aurinko- ja päätykatsomoihin. S-etukorttihinnat ovat voimassa vain Jyväskylän Sokoksen lippupisteeltä ja Harjun stadionin porteilta hankittavissa pääsylipuissa.

– Kyllä tässä täyttä tupaa odotetaan taas, ennakkoliput ovat menneet kovaa vauhtia ja lauantai-iltapäivä on muutenkin otollinen ajankohta koko perheen laadukasta jalkapallopäivää ajatellen, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen luotaa viikon päästä koittavaa urheilujuhlaa.

Veikkausliigan kärkikamppailu JJK – FC Inter lauantaina 27.8. klo 16:00 Harjun stadionilla. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua, hanki pääsylippusi jo ennakkoon niin vältyt jonottamiselta ja säästät selvää rahaa – tervetuloa!

 

jjk-fcinter-27082011-keskimaa-etu