Keskisuomalainen jalkapallokansa valmistautuu vauhdilla ensi lauantaina 27.8. pelattavaan kärkikamppailuun, jossa JJK kohtaa Harjun stadionilla kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa Veikkausliigan kakkospallia hallitsevan FC Interin.

Juhlistaakseen kärkikamppailun jännittävää tunnelmaa otteluisäntä Keskimaa tarjoaa S-etukortilla pääkatsomo- ja aluelipuista neljän euron alennuksen ja jo normaalisti alennushintaisista opiskelijalipuista kolmen euron alennuksen. Lisäksi alle 15-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa ilmaiseksi seuraamaan peliä aurinko- ja päätykatsomoihin. S-etukorttihinnat ovat voimassa vain Jyväskylän Sokoksen lippupisteeltä ja Harjun stadionin porteilta hankittavissa pääsylipuissa.

– Kyllä tässä täyttä tupaa odotetaan taas, ennakkoliput ovat menneet kovaa vauhtia ja lauantai-iltapäivä on muutenkin otollinen ajankohta koko perheen laadukasta jalkapallopäivää ajatellen, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen luotaa viikon päästä koittavaa urheilujuhlaa.

Veikkausliigan kärkikamppailu JJK – FC Inter lauantaina 27.8. klo 16:00 Harjun stadionilla. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua, hanki pääsylippusi jo ennakkoon niin vältyt jonottamiselta ja säästät selvää rahaa – tervetuloa!

 

jjk-fcinter-27082011-keskimaa-etu