JJK kiittää talkoolaisia vapaalipuilla karsintapeliin

24.10.2010
JJK kiittää talkoolaisia vapaalipuilla karsintapeliin

JJK haluaa vielä erikseen kiittää huikeaa sitoutuneisuutta osoittaneita kannattajiaan, jotka mahdollistivat lauantain Haka-pelin pelaamisen.

– Ei voi kuin ihailla ihmisten sitoutumista seuraan ja halua auttaa. Olen henkilökohtaisesti ja seuran puolesta erittäin kiitollinen kaikille, jotka olivat Harjun kenttää lauantaina kolaamassa, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

Tuhdin lumipeitteen putsaaminen nurmelta vei monikymmenpäiseltä talkooporukalta useita tunteja. Työtä tehtiin loistavassa vanhan ajan talkoohengessä musiikin raikuessa stadionin kaiuttimista.

– Aivan mahtava ilmapiiri oli koko päivän. Lehdessä taannoin kyseltiin JJK-laisuuden perään, tässä sitä nyt oli toimituksen konkareille tarjolla kinoksittain. Ei JJK-laisuutta voi määritellä, se muodostuu tällaisista pienistä ja suurista palasista. Upeaa yhteisöllisyyttä, kolan varressa koko lauantaipäivän itsekin huhkinut Vesalainen ihastelee.

Seura kutsuu vapaaehtoiset talkoolaiset seuraamaan ensi lauantain liigakarsintapeliä FC Viikinkejä vastaan. Kaksi pääsylippua otteluun saa ottamalla sähköpostitse yhteyttä toimitusjohtaja Joni Vesalaiseen, joni.vesalainen@fcjjk.com.

JJK