JJK Keski-Suomi Oy aktivoi keskisuomalaisia mukaan osakeantiinsa

11.05.2010


JJK Keski-Suomi Oy aktivoi Jyvässeutua
ja keskisuomalaisia mukaan osakeantiinsa

JJK:n veikkausliigajoukkue on viimeistään tänä keväänä selkeästi osoittanut kuuluvansa suomalaisen jalkapallon ylimmälle sarjatasolle.

JJK Keski-Suomi Oy kutsuu jyväskyläläiset ja keskisuomalaiset mukaan rakentamaan jalustaa menestyvän liigajoukkueensa tueksi.

Yhtiöllä on yhtiökokouksen päätösten mukaisesti ollut jo jonkin aikaa käynnissä suunnattu osakeanti, johon nyt sarjakauden päästyä hyvään vauhtiin halutaan saada uusi vaihde päälle.

– Koko JJK-perheessä  tehty pitkäjänteinen työ on johtanut siihen, että nyt luodaan suomalaista jalkapallohistoriaa JJK:n keikkuessa Veikkausliigan kärjessä. Menestyksellä on hintansa ja se vaatii toimintaa pyörittävältä yhtiöltä voimakasta panostusta.  Taloudellisen pohjan vahvistamiseksi haemme nyt lisäpanostusta rahoituspuolelle, JJK Keski-Suomi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Salomaa kommentoi.

-Tarjoamme jalkapallosta kiinnostuneille tahoille mahdollisuutta lähteä mukaan seuran pitkäjänteiseen toimintaan ja turvaamaan omalta osaltaan alueen vetovoimaa ja viihtyisyyttä.

Minimimerkintä JJK Keski-Suomi Oy:n osakeantiin osallistumiselle on 5000 euroa.

– Markkinointimme toimii hyvin, ja olemme tulopuolella aika lailla budjetin mukaisessa vauhdissa. Lisäpiristysruiske olisi kuitenkin erittäin toivottu, jotta katseita voitaisiin samalla kääntää jo eteenpäin seuraavaan kauteen, Salomaa sanoo.

Lisätietoja osakeannista ja siihen osallistumisesta antaa toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

JJK