JJK kaatoi kenraaliharjoituksessa TPV:n

08.06.2020

JJK haki viikonloppuna kenraaliharjoituksena kauteen toimineesta harjoitusottelusta 2-1-voiton vierailija TPV:n kustannuksella.

Hippoksen nurmella nähtiin lauantaina kahden Kakkosen kauteen valmistautuvan joukkueen kenraaliharjoitus, jonka kotijoukkue vei nimiinsä lukemin 2-1. JJK-paidastakin tutun Mikko ”Inna” Innasen tälle kaudelle valmentajakseen pestannut tamperelaisseura putosi viime kauden päätteeksi Ykkösestä ja hakee nyt uutta vauhtia Kakkosen B-lohkosta.

Ottelu sateen liukastamalla sametilla oli tasaista ja etenkin loppua kohti melko fyysistäkin vääntöä. Molempien otteissa näkyi useamman kuukauden pelaamattomuus ja pelituntumassa olikin paikoin vielä hieman hakemista. Nuorella kokoonpanolla liikkeellä ollut JJK hallitsi kuitenkin tuttuun tapaansa peliä ja pyrki liikuttamaan palloa vikkelästi. Ensimmäinen osuma nähtiinkin jo ottelun kuudennella minuuteilla, kun JJK-kapteeni Robin Saastamoinen pääsi Eeli Liukkosen avustamana nappaamaan vastustajan epäonnekkaan palautuksen ja viemään Kettupaidat 1-0 -johtoon.

Ottelun edetessä vastustaja alkoi päästä peliin paremmin mukaan ja kiri tuotti lopulta myös tulosta, kun puolen tunnin kohdalla vieraiden Jesse Oksanen meni nurin Eduard Ciriacon käsittelyssä rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Vierasjoukkueen kapteeni Jari Nikkilä chippasi pallon varmasti Aati Riihimäen selän taakse ja toi TPV:n tasoihin.

Eeli Liukkonen oli liukas pideltävä TPV-puolustukselle

Aivan ensimmäisen jakson lopulla tuttu kaksikko oli kuitenkin jälleen asialla: Liukkonen tarjoili Saastamoiselle, joka sijoitti pallon kylmän viileästi maalin perukoille. Toisella jaksolla peli muuttui osittain myös liukkaammaksi käyneen kentän vuoksi hiljalleen yhä rikkonaisemmaksi ja JJK oli pakotettu ylimääräisiin vaihtoihin Joel Pasasen ja Joona Itkosen kolhujen vuoksi. Jälkimmäisellä nelivitosella ei maaleja enää nähty, joten taukolukemat jäivät lopulta myös ottelun lopputulokseksi.

Harjoituspeli pelattiin ns. suljetuin ovin eli yleisöä ei otteluun otettu paikalle Hippoksen kentän katsomoiden sekä muiden yleisöpalveluiden (mm. puutteelliset käsienpesumahdollisuudet ja wc-tilat) rajallisuuden ja yleisötapahtumille asetettujen nykyrajoitusten vuoksi.

Kettupaitojen kausi käynnistyy vierasottelulla VIFK:n vieraana Vaasan Elisa Stadionilla tulevana lauantaina 13.6. klo 15. Ottelun liveseuranta löytyy Palloliiton tulospalvelusta.

JJK:n avausokoonpano TPV-ottelussa: Aati Riihimäki, Jonne Porkka, Joona Itkonen, Tuure Fagerström, Eduard Ciriaco, Lauri Paananen, Joonas Madetoja, Jaakko Björn, Eeli Liukkonen, Joel Pasanen, Robin Saastamoinen

Vaihdosta toisella jaksolla kentälle tulivat Juho Luoma ja Maxime Nzeza.