JJK Junioreilla uusia tekijöitä: talenttivalmentaja, junioripäällikkö sekä valmennuspäällikkö

02.03.2018

Kun junioripäällikkö Caius Forsberg siirtyi edustusjoukkueen toimitusjohtajaksi ja seuran valmennuspäällikkö Matti Lähitie Suomen Palloliiton aluekeskuksen johtajaksi sekä vielä Jarkko Jokiranta HJK:n talenttivalmentajaksi, tuli seuraan yhtäkkiä suuri aukko paikattavaksi. Viimeisetkin rekrytoinnit ovat nyt saatettu päätökseen ja uudet toimijat pääsivät aloittamaan työnsä 1.12.2017 sekä 1.3.2018

Caius Forsberg toimii jatkossa edustusjoukkueen toimitusjohtajana sekä toistaiseksi JJK-junioreiden vt. toiminnanjohtajana vastuualueenaan ainoastaan myynti- ja markkinointi.

Vesa Stenroos toimii UEFA A-koulutettuna talenttivalmentajana ja on jo aloittanut tehtävät 1.12.2017. Vesa on syntynyt Ruotsin Boråsissa ja on toiminut 20 vuoden valmentajaurallaan mm. KP-75 junioripäällikkönä ja JyPK:n naisten joukkueen päävalmentajana sekä Imatran Pallon junioripäällikkönä sekä toiminnanjohtajana. Koulutustaustasta löytyy myös Pajulahdessa suoritettu liikunnanohjaajan pätevyys.

Junioripäällikkö Ari Laiho

Junioripäällikkö 1.3. alkaen on  Ari Laiho, joka siirtyi JyPK:n tyttöpuolelta kahdeksan siellä vietetyn vuoden jälkeen uusiin haasteisiin.  Ari toimi edellisessä seurassa UEFA -koulutettuna juniori- ja myös valmennuspäällikkönä. Ari on käynyt ekkono-koulutuksia ja voi toimia myös C-tason valmentajakouluttajana. Ari on lisäksi toiminut Keski-Suomen Urheiluakatemian yhtenä valmentajana ja kun koulutustaustasta löytyy myös lastentarhanopettajan pätevyys, niin se yhdistettynä aikaisempaan kokemukseen, on hän seura- ja korttelitoiminnan iso osaaja.

Valmennuspäällikkö  1.3. alkaen on Ilkka Mäkelä. Mäkelä toimi viimeksi Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtajana. Mäkelä on urallaan pelannut 440 pääsarjatason ottelua ja lisäksi esiintynyt maajoukkueessa yhteensä 12 kertaa. Valmentajana hän on toiminut MyPassa, FC Lahdessa ja MP:ssä voittaen mm. Suomen Cupin ja Suomen mestaruuden. Seurajoukkueiden lisäksi Mäkelä on toiminut poikamaajoukkueiden U15 – U17 valmentajana, nuorten jalkapallon kehitystyössä, aluevalmennuksen koordinoinnissa ja toimii nykyäänkin nuorten U21 avustavana valmentajana. Mäkelässä yhdistyy pelaajakokemus, valmennus, seuratoiminnan johtaminen ja koulutusosaaminen, sillä Ili toimii edelleen myös Suomen Palloliiton UEFA A-valmentaja kouluttajana.