JJK-Jaro: Hyyrynen aloittaa vanhaa seuraansa vastaan

19.09.2010

JJK-Jaro: Hyyrynen aloittaa vanhaa seuraansa vastaan

JJK muuttaa avauskokoonpanoaan maanantain Inter-ottelusta vain hieman. Janne Korhonen palaa maaliin, Mikko Hyyrynen korvaa Lasse Linjalan kärjessä ja Mika Lahtinen ja Tommi Kari vaihtavat paikkoja siten, että Lahtinen aloittaa kärjessä.

– Hyyrynen on ollut muutamassa edellisessä pelissä vaihdosta tultuaan erittäin hyvä, aktiivinen ja aggressiivinen. Hänellä on selvästi ollut halu näyttää ettei hän kuulu penkille ja se on tavallaan sitä, mitä haettiinkin, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Hyyryselle ja keskikentän Jukka-Pekka Tuomaselle kyseessä on muutenkin iso peli, sillä molemmat siirtyivät JJK:n paitaan juuri Jarosta.

Lauantaina farmijoukkue FC Blackbirdin riveissä pelanneet Samu Nieminen ja Kim Alonen ovat molemmat pikkuvaivojen vuoksi sivussa sunnuntain kokoonpanosta.

 

JJK-Jaro Harjulla kello 15

JJK
> Kokoonpano
30 Korhonen
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
26
Virtanen
23 Poutiainen
6 Tuomanen
10 Kari
9 Lahtinen
20 Hyyrynen

> Vaihtopenkki: 1 Szerovay,14 Sinisalo, 16 Markkula, 17 Linjala, 18 Abahassine, 19 Sund


Inter-JJK: Szerovay palaa maaliin

Pitkä tauko teki JJK:n raihnaiselle joukkueelle erittäin hyvää. Illan Inter-ottelusta on vammojen vuoksi sivussa vain keskikentän Matti Lähitie, joten matkaan saadaan pitkästä aikaa täysi kokoonpano.

Merkittävin muutos aiempaan on Mihaly Szerovayn paluu kettupaitojen maalin suulle.

– Misi on ollut treeneissä todella hyvässä iskussa. Pelit MP:ssa tekivät hänelle varmasti hyvää, ja mies on nyt nälkäinen, valmentaja Jori Särkkä kommentoi maalivahtivalintaa.

Puolustuslinja palaa tuttuun koostumukseensa Anssi Virenin toivuttua vaivoistaan.

Mukana Turussa on myös laituri Kim Alonen, joka aloittaa vaihtopenkiltä.

– Kimi on tullut joukkueeseen hyvin sisään, ja varmaan tulee pelaamaan jossakin vaiheessa. Sitä, tapahtuuko se tänään, on mahdoton sanoa, Särkkä toteaa.

Illan ottelusta hän odottaa toisen tyyppistä verrattuna kevään kotiotteluun. Tuolloin Inter vei JJK:a maalein 0-3.

– Silloin Inter yllätti meidät vetäytymällä niin syvälle. Tuskin he kotona ihan niin passiivisesti pelaavat, mutta varmasti suunnanmuutospelaaminen on siellä tärkeä ase. Laitojen kautta he pyrkivät paljon pelaamaan.

– Omassa pelissä pitää yhä keskittyä syöttöpelin kehittämiseen. Hyökkäyskolmanneksella pitää saada riittävän laadukkaita murtavia syöttöjä, ja lisäksi tilanteita päättämässä pitää olla riittävästi pelaajia. Puolustuspelaamiseen kaivataan oikeanlaista agressiivisuutta, Särkkä linjaa.

 

Inter-JJK Turussa kello 18.30.

JJK
> Kokoonpano
1 Szerovay
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
26
Virtanen
23 Poutiainen
6 Tuomanen
9 Lahtinen
10 Kari
17 Linjala
> Vaihtopenkki: 30 Korhonen, 2 Nieminen, 14 Sinisalo 16 Markkula, 18 Abahassine 20 Hyyrynen, 21 Alonen