JJK ja Stadium solmivat pitkän jatkosopimuksen

02.09.2021

Urheilukauppaketju Stadium ja JJK ovat solmineet pitkän, kauteen 2026 ulottuvan yhteistyösopimuksen. Stadium varustaa niin JJK:n edustusjoukkueen kuin kaikki juniorijoukkueet tulevinakin vuosina. JJK:n yhteisenä varustemerkkinä jatkaa jo aikaisemmiltakin vuosilta tuttu maailman johtava urheilubrändi Nike.

Kaudesta 2014 JJK:n virallisena urheilutavarantoimittajana toiminut Stadium on solminut seuran kanssa pitkän yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on varmistaa JJK-perheelle laadukas, luotettava ja helppo tapa hankkia seuran käyttöön parhaat mahdolliset varusteet.

– On todella hienoa jatkaa Stadiumin yhteistyökumppanina! JJK:n tulevaisuudelle on tärkeää päästä tekemään yhteistyötä alan johtavien toimijoiden (Stadium ja Nike) kanssa pitkäjänteisesti. Se takaa laadukkaat tuotteet niin pelaajille kuin koko JJK-yhteisölle. Lanseerasimme keväällä yhdessä laadukkaan ja toimivan verkkokaupan fanituotteillemme, jota Stadium hallinnoi. Myös arvomme kohtaavat hienosti, mikä on yksi erittäin tärkeä tekijä, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen valottaa mittavan yhteistyösopimuksen taustoja.

JJK:n uusin Nike-mallisto on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja mm. Kortteliliigan käyttämä Stadium-juomapullo valmistetaan Ruotsissa 100% Biomuovista. Lue lisää Stadiumin vastuullisuudesta osoitteessa: stadium.fi/sustainability

Stadium toimii torstaina 2.9. pelattavan JJK – Kemi City FC kamppailun otteluisäntänä ja tarjoaakin nyt muutamalle sadalle nopeimmalle pääsylipun kamppailuun. Käy pyytämässä oma lippusi Kauppakadun myymälän kassalta. Otteluisäntä jakaa lisäksi tapahtumassa rajoitetun erän kankaisia kasvomaskeja sekä Niken komeita tekniikkapalloja junioreille ja miksei varttuneimmillekin potkijoille.

Eikä siinä kaikki! Ottelun kunniaksi alekoodilla: SEURANIKEFW21 saat -25%* kaikista normaalihintaisista Nike jalkapallotuotteista Stadiumin verkkokaupasta osoitteesta stadium.fi
Alennuskoodi on voimassa 2.-30.9.2021.

*HUOM! Alennus ei koske jäsenhintoja, alehintoja, seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita

STADIUM MEMBERINÄ TUET SAMALLA KOKO JJK:TA

Ainutlaatuisena osana Stadiumin ja Kettupaitojen yhteistyötä jokainen JJK:n katsoja ja kannattaja voi itse osallistua entistä vahvemman seuran ja juniorityön tukemiseen. Osallistuminen on tehty todella helpoksi:

Jos et jo ole Stadiumin jäsen, liity heti mukaan osoitteessa stadium.fi. Rekisteröityminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja saat heti käyttöösi Suomen parhaimmat urheilukaupan edut. Lisäksi jokainen ostoksesi kaikissa Stadium-myymälöissä sekä Stadiumin verkkokaupassa kerryttää sinulle omaa rahanarvoista Stadium-bonusta. Mene osoitteeseen www.stadium.fi ja kirjaudu sisään omilla jäsentiedoillasi. Kun olet omalla jäsensivullasi, valitse TUE SEURAASI ja kirjoita valintakenttään JJK.

Tästä hetkestä lähtien tekemällä ostoksia missä tahansa Stadiumin myymälässä ja Stadiumin verkkokaupassa tuet samalla JJK:n toimintaa. Muista käyttää jäsenkorttiasi ja/tai kirjautua sisään ostoksia tehdessäsi.

Seuralle tuleva tuki ei vaikuta omaan bonuskertymääsi, eli saat kaikki normaalit bonukset omaan henkilökohtaiseen käyttöösi aivan normaalisti. Tervetuloa laadukkaille ja edullisille ostoksille Suomen parhaimpaan urheilukauppaan!

 

Stadium

Stadium Jyväskylä palvelee sinua laajan ja laadukkaan valikoiman sekä asiantuntevien myyjiemme kera Sokkari-kauppakeskuksessa. Olemme auki arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 sekä sunnuntaisin klo 12-17.