JJK ja Pelimatkat Finland tiiviiseen yhteistyöhön junioreita myöten

06.04.2011

jjk-pelimatkat

Laadukkaisiin turnaus- ja harjoitusmatkoihin erikoistunut urheilumatkatoimisto Pelimatkat Finland yhteistyöhon JJK:n juniorijoukkueiden edustusikäluokkien kanssa.

Pelimatkat Finland ja JJK laajentavat yhteistyötään monella saralla. Edustusjoukkueen sekä A- ja B-junioreiden ulkomaan leirityksistä viimeiset kaksi vuotta vastannut Pelimatkat ja JJK solmivat kolmivuotisen sopimuksen A- ja B-junioreiden pääyhteistyökumppanuudesta. Pelimatkat Finland tulee näkymään kahden vanhimman juniori-ikäluokan paitojen rinnassa yksinoikeudella seuraavien kolmen kauden ajan. JJK ja Pelimatkat jatkavat yhteistyötä myös juniorijoukkueiden leiri- ja turnausmatkojen osalta.

Pelimatkat Finlandin toimitusjohtaja Sampo Kemilä on tyytyväinen laajentuvaan yhteistyöhön:

-JJK on kahden liigavuotensa aikana nostanut jalkapallon statusta ja jalkapallokulttuuria kaupungissamme huimasti. Haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä keskisuomalaista jalkapalloa yhä eteenpäin ja rakentamassa menestykselle pitkäkestoista pohjaa. JJK:lle omien junioreiden kasvattaminen edustusjoukkueeseen on ensiarvoisen tärkeää ja haluamme olla omalta osaltamme tukemassa tätä työtä.

Tutustu tarkemmin Pelimatkojen palvelutarjontaan heidän kotisivuillaan osoitteessa www.pelimatkat.com.