JJK ja MiPK farmisopimukseen

12.12.2016

miki-logoJJK ja Kakkosessa pelaava Mikkelin Pallo-Kissat ovat tehneet farmisopimuksen kaudeksi 2017.

Tehty sopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen joukkueiden välillä kumpaankin suuntaan ja tarjoaa JJK:n pelaajille mahdollisuuden saada tarvittaessa peliaikaa Kakkosessa.

JJK:n oma reservijoukkue Villiketut pelaa tulevallakin kaudella Kolmosta ja kun myös FC Vaajakoski putosi viime kauden päätteeksi Kakkosesta, ei paikallisista seuroista löydy vaihtoehtoa Veikkausliigan ja Kolmosen väliltä.

Toimitusjohtaja Janne Mönkkönen ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat samoilla positiivisilla linjoilla tehdystä sopimuksesta.

– Jyväskylässä tai aivan lähialueilla kun ei harmi kyllä tulevalla kaudella Kakkosen joukkuetta ole, tarjoaa tämä hyvän lisävaihtoehdon, toteaa Mönkkönen.

– Edustusjoukkueen pelaajien lisäksi sopimus tarjoaa myös meidän juniori-ikäisille pelaajillemme mahdollisuuden päästä pelaamaan Kakkosta, lisää puolestaan Pasoja.

MiPK nousi Kakkoseen kaudeksi 2017 ja mikkeliläisiä valmentaa tulevalla kaudella Janne Moilanen. MiPK myös teki heti kovan pelaajakaappauksen, kun FC Lahden paidassa melkoisen legendan aseman saavuttanut brassikärki Rafael teki sopimuksen Kissoihin.

Joukkueet pelaavat Jyväskylässä keskinäisen harjoitusottelun 11.päivä helmikuuta.