JJK ja FlowHouse jatkavat palkitun kettumaista yhteistyötään sosiaalisessa mediassa

25.01.2011

JJK-Flowhouse

JJK ja FlowHouse jatkavat palkitun kettumaista yhteistyötään sosiaalisessa mediassa

Verkkomarkkinoinnin asiantuntija FlowHouse Oy on jatkossakin JJK:n rinnalla kehittämässä kettupaitojen esiinmarssia etenkin sosiaalisessa mediassa. Sähköisellä viestinnällä on ollut suuri vaikutus JJK:n kannattajia lähellä olevaan viestintälinjaan ja molempien osapuolten tarkoituksena on pysyä jatkossakin samalla innovatiivisella polulla.

Sen lisäksi että varsinkin JJK:n Facebook-sivujen saavuttama aktiivinen ja osallistuva yhteisö on päässyt vaikuttamaan jopa joukkueen sopimusneuvotteluihin, loistavasti toiminut ja tuloksellinen yhteistyö on noteerattu laajalti myös valtakunnallisella ja jopa kansainvälisellä tasolla. Suomen Urheilugaalassa saavutettu Vuoden markkinointiteko -palkinto huomioi JJK:n uraauurtavan toiminnan sosiaalisessa mediassa ja myös Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiri palkitsi kettupaitojen Facebook-ryhmän vuoden tekona.

”FlowHouse on ollut meille loistava yhteistyökumppani monella tavalla. Arvomaailmamme ovat samanlaiset ja spontaanitkin ideat on saatu aina toteutettua vallan vauhdikkaasti, lisäksi tulokset tietysti puhuvat puolestaan,” toteaa Suomen kettumaisin toimitusjohtaja Joni Vesalainen. ”Meille on iso juttu että voidaan jatkaa heidän kanssaan yhteistyötä jatkossakin, pääkoppa on jo täynnä uusia ideoita,” Joni jatkaa juonikkaasti.

Myös suhteen toinen osapuoli on enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön. ”Olemme todella täysillä mukana JJK:n kanssa. Ketunpesästä syntyviä ehtymättömiä ideoita käytäntöön laittaessa saa haastaa itsensä, jotta saavutetaan maksimaalinen teho esimerkiksi juuri Facebookissa,” hehkuttaa FlowHouse Oy:n toimitusjohtaja Kalle Kastikainen. ”Ei ole aivan sama miten vaikkapa kotiottelusta kertominen Facebookissa tehdään – pienillä yksityiskohdilla voimme saada jopa satakertaisen näkyvyyden uudessa puskaradiossa. Sisällön tuottamisesta vastaa pääasiassa JJK ja me yritämme löytää tehokkaimmat tavat tuoda sisältö esiin uusissa kanavissa,” hän jatkaa.

FlowHouse Oy on riippumaton internet-markkinoinnnin ja sosiaalisen median asiantuntijatalo, joka auttaa asiakkaitaan ottamaan täyden hyödyn internetin suomista mahdollisuuksista. Tutustu tarkemmin heidän palvelutarjontaansa FlowHousen verkkosivujen tai Facebook-profiilin kautta.