JJK-Inter: Vastassa ärsytetyt turkulaiset

05.06.2010

JJK kohtaa sunnuntaina Veikkausliigan kahdeksannen kierroksen ottelussa FC Interin Vaajakoskella. Vierasjoukkue on aloittanut kauden yllättävän vaisusti. JJK:n päävalmentaja Kari Martonen pitää Interiä kuitenkin vaarallisena vastustajana.

– Sieltä tulee erittäin haastava, ehkä ärsytettykin joukkue. Heidän vaisut tuloksensa johtuvat varmasti ainakin osittain siitä, että ovat joutuneet tekemään kokoonpanoon loukkaantumisten ja pelikieltojen takia paljon muutoksia. – Olen ihan vakuuttunut, että mitä pitemmälle kausi etenee Interin oma peli löytyy sieltä. Meidän täytyy vain huolehtia, ettei niin käy vielä huomenna, Martonen sanoo.

Molemmat joukkueet joutuvat muokkaamaan kokoonpanojaan myös sunnuntaina. Interin maalivahti David Monsalve loukkaantui viime viikolla ja hänet korvaa nuori Eemeli Reponen. Lisäksi tärkeä hyökkääjä Timo Furuholm on pelikiellossa. JJK:lta sivussa ovat puolestaan pelikieltoa sovittava Juha Pasoja, sekä armeijassa loppusotaan suuntaava Niko Markkula. – Meidän täytyy pystyä luomaan Interin nuorelle veskarille painetta. Omassa pelissä erityisesti Pasojan puuttuminen tietenkin on merkityksellistä, mutta uskon että meiltä löytyy hyvät korvaajat, Martonen kuittaa.

JJK-Inter Vaajakoskella sunnuntaina klo. 18:30.