JJK-Inter: Julkkistulosvetovieraana mestaruusvalmentaja Västinen

25.09.2012

Keskiviikkoisen JJK-Inter-ottelun Julkkisveikkaajana toimii A-nuorten valmentaja Jukka Västinen, jonka suojatit varmistivat edellisviikonloppuna A-juniorien Suomen mestaruuden. Kultajuhlia vietetään ensi lauantaina Harjun ELY-stadionilla, jonka nurmella tänään taistellaan Veikkausliigan sarjapisteistä.

 

– Ottelu päättyy 2-2. Markkasen Eero näyttää, ettei jatkosopimusta turhaan tehty, ja iskee JJK:n molemmat. Interiltä taas tänään eivät tutut ratkaisijat osu – (Mika) Ojala tai (Irakli) Sirbiladze eivät tänään tee maalia, povaa Västinen.

 

– Näissä syksyn otteluissa ei kentällä pahemmin hienouksia nähdä, nyt vain taistellaan. Se voittaa, kummalla on kovempi tahtotila. Ja tänään se on yhtä kova molemmilla. JJK:lla on kova halu näyttää kotiyleisölle hyviä otteita.

 

Inter on keikkunut jo pitkän aikaa sarjakärjessä, JJK puolestaan taistelee kuuden joukkoon pääsystä ja sitä kautta kotiedun saamisesta ensi kaudeksi. Västinen odottaa kuitenkin erilaisista lähtökohdista huolimatta tasaista ottelua.

 

– Interilläkin on kauden mittaan ollut omat mustat hetkensä ja tänään tulee taas sellainen, Västinen uskoo.

 

– Jos on JJK:lle sattunut kauden aikana virheitä puolustuspäässä, niin on niitä herpaantumisia tullut Interillekin, Västinen sanoo viitaten muun muassa viimeisimpään Turun derbyyn, jossa Interin selvä johto suli lopulta 3-3-tasapeliksi.

 

JJK:n kausi ei ole sujunut toivotusti, mutta paljon positiivistakin kaudesta löytyy.

 

– Näin nuorten valmentajana tietenkin etenkin JJK:n omien nuorten esiin pääsy ja onnistumiset lämmittävät mieltä, kuten A-nuorten mukanakin olevat Topi (Järvinen) ja Benno (Hanslian) ja tietenkin Eero.

 

JJK-Inter, keskiviikkona 26.9. kello 18:30, Harjun ELY-stadion