JJK-IFK Mariehamn: Tamás paikkaa pelikieltoista Hyyrystä kärjessä

16.06.2011

14-tams-gruborovics-jjk2011JJK on ratkaissut illan kuumimman kokoonpanokysymyksen nostamalla Tamás Gruborovicsin kärkeen pelikieltoa kärsivän kapteeni Mikko Hyyrysen paikalle. Vaihdossa hyökkäyspään minuutteja kärkkyvät Antto Hilska ja Lasse Linjala. Gruborovicsin normaalilla paikalla vasemmalla laidalla pelaa Tommi Kari.

– Tamás pääsee nyt selkeästi hyökkäävään rooliin ja on mielenkiintoista nähdä miten hän siinä pelaa. Voisi olettaa, että IFK:n puolustajille riittää aprikoitavaa, kun meidän molemmat hyökkääjät pystyvät pitämään palloa, järjestämään tilanteita ja myös ratkaisemaan itse, valmentaja Jori Särkkä sanoo myös Jani Virtaseen viitaten.

Edellisestä ottelusta sivussa olleet Virtanen ja keskikentän Eero Korte palaavat lyhyiltä sairaslomiltaan suoraan avauskokoonpanoon. Puolustuslinjassa Anssi Virén nousee oikean puolustajan paikalle, Antto Tapaninen pelaa vasempana pakkina.

– Vaihtopenkiltä löytyy esimerkiksi MarkkulaTumanto -akseli, joka pystyy muuttamaan pelin kulkua. Me ollaan oltu monessa pelissä toisella puoliajalla vahvoja, eikä vähiten vaihtopelaajien ansiosta, Särkkä huomauttaa.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Tapaninen, Okkonen, Pasoja, Virén; Kari, Tuomanen, Korte, Manninen; Virtanen, Grubrovics.
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 11 Tumanto, 15 Hilska, 16 Markkula, 17 Linjala, 23 Poutiainen

JJK-IFK Mariehamn Harjulla kello 18.30.