JJK-Honka: Vastassa kovavireinen mestarisuosikki

21.05.2010
JJK-Honka: Vastassa kovavireinen mestarisuosikki

Veikkausliigakausi jatkuu JJK:n osalta sunnuntaisella kotiottelulla, jossa vierasjoukkueeksi Vaajakosken evakkokentälle saapuu FC Honka Espoosta. Viime viikonvaihteessa pelattu paikallispelikierros päättyi joukkueiden osalta hyvin erilaisiin tunnelmiin: JJK hävisi vieraissa KuPS:lle, kun taas Honka höykytti kotonaan suurta ja mahtavaa HJK:a lukemin 3-1.

Sarjataulukossa joukkueita erottaa viiden pelatun kierroksen jälkeen vain yksi piste. Honka on toisena tasapisteissä sarjakärki HJK:n ja kolmantena olevan KuPS:n kanssa, kun JJK sijoittuu yhdeksällä pisteellään tällä haavaa viidenneksi.

Näyttävästä pallollisesta pelistään tunnettu Honka on kunnostautunut yhdeksän tehdyn maalin lisäksi erityisesti omassa päässä – joukkue on päästänyt vain kolme maalia. Kotijoukkue JJK on onnistunut maalinteossa seitsemästi ja päästänyt pallon omiinsa kuudesti.

Sarjan kestosuosikkeihin tätä nykyä lukeutuva Honka hakee Jyväskylästä vain kolmea pistettä pysyäkseen tiukasti mestaruusjunan kyydissä. JJK puolestaan tavoittelee ensimmäistä voittoaan Vaajakosken stadionilla.

JJK-FC Honka sunnuntaina 23.5. kello 18.30.

JJK
FC Honka