JJK-Honka: Lähitie palaa suoraan avaukseen

23.08.2010

JJK-Honka: Lähitie palaa suoraan avaukseen

KuPS-ottelun luovuutta vaatineiden kokoonpanoratkaisujen jälkeen JJK:n pelaajatilanne normalisoituu illan Honka-peliin. Jarkko Okkonen ja Jani Virtanen palaavat sairastelujen jälkeen avaukseen. Lainapestiltään Porista palannut Matti Lähitie nousee niin ikään suoraan avauskokoonpanoon muodostaen keskikentän sydämen Jukka-Pekka Tuomasen kanssa.

– On kiva nähdä millainen Massen pelivire on, hyvässä kunnossahan hän on ollut koko ajan, valmentaja Jori Särkkä kommentoi.

Tommi Kari ja Mika Lahtinen vaihtavat kenttäryhmityksessä paikkoja siten, että Lahtinen pelaa keskikentän oikealla laidalla ja Kari nousee hyökkääjän paikalle.

– Yhtäältä halutaan nähdä Tommi hyökkääjänä, ja toisaalta kyseessä on taktinenkin siirto. Lada on nöyrästi puolustussuuntaan töitä tekevä pelaaja ja Hongan vasempana pakkina pelaa paljon hyökkäävä Sampo Koskinen. Uskotaan, että Lada pystyy puolustamaan häntä vastaan, Särkkä taustoittaa.

Karin kärkiparina aloittaa Lasse Linjala.

– Lasse on ollut treeneissä aika hyvä – ja tähän saakka hän on ollut peleissä parhaimmillaan. Toivotaan että sama trendi jatkuu.

Pitkäaikaispotilaiden ohella poissa on vain keskikenttäpelaaja Christian Sund, jonka pitää sivussa sitkeä jalkavaiva.

 

Honka-JJK Tapiolassa kello 18.30.
Canal Plus televisioi ottelun suorana lähetyksenä.

JJK
> Kokoonpano
30 Korhonen
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
26
Virtanen
8 Lähitie
6 Tuomanen
9 Lahtinen
10 Kari
17 Linjala
> Vaihtopenkki: 31 Salminen, 2 Nieminen, 16 Markkula, 18 Abahassine, 20 Hyyrynen, 23 Poutiainen