JJK-HJK: Maalilla maajoukkuemies Viljala!

26.10.2012

31-Ville-Viljala-JJK2012

Liigakauden viimeinen taistelu on käsillä, kun JJK kohtaa päätöskierroksella kotikentällään HJK:n. Raskaan kauden jälkeen syksyn flunssa-aalto koettelee JJK:n maalivahtiosastoa kovalla kädellä ja vielä ottelupäivän aattona kokenut kaksikko Janne KorhonenMihály Szeróvay on kuumeen kourissa.

 

Konkarivahtien kuntoa ei haluta – eikä ole mitään syytäkään – riskeerata, JJK:lla kun on omasta takaa useampiakin huippulahjakkaita nuorten maajoukkuemaalivahteja! Maalipuiden väliin HJK:ta vastaan asteleekin oman ikäluokkansa eli nyt alle 18-vuotiaiden maajoukkueen vakionimi Ville Viljala, joka tekee näin debyyttinsä Veikkausliigassa komeaan paikkaan.

 

 

Villen ja muiden Kettupaitojen otteita voit tulla seuraamaan huomenna lauantaina kello 14:00 alkaen Harjun ELY-stadionilla – käsillä on viimeinen mahdollisuus ennen pitkää talvitaukoa! Ennakkolipunmyynti lauantaihin kello 10:00 Lippupalvelusta tai ennakkomyyntipisteistämme (Intersport Tourula, Sepänaukion Kotipizza, O’Malleys ja Memphis)! Pääkatsomokausikorttilaisia puolestaan halutaan kiittää kuluneen kauden uskollisesta kannustamisesta ja kausikorttiaan vastaan voi lunastaa ilmaisen aluelipun ennen ottelua stadionin lipunmyyntipisteissä – tule siis paikalle ja nappaa kaveri mukaan!