JJK-HJK lauantaina kello 14 – infoa käytännön järjestelyistä

25.10.2012

Kauden 2012 Veikkausliiga huipentuu lauantaina Harjun ELY-stadionilla, kun vieraaksi poikkeuksellisesti jo kello 14 alkavassa ottelussa saapuu hallitseva mestari – ja käytännössä jo kuluvankin kauden voiton varmistanut – HJK.

 

Koska paikalle on saapumassa ilahduttavan runsain mitoin myös HJK:n kannattajia juhlimaan hyvin todennäköistä neljättä peräkkäistä mestaruutta, poikkeavat käytännön järjestelyt hieman normaalista. Turvallisuussyistä vieraskannattajille on varattu aurinkokatsomosta oma, suljettu katsomonosa, johon busseilla saapuvat vierasfanit ohjataan suoraan. Katsomossa on samat wc- ja kioskipalvelut kuin muissakin katsomonosissa, mutta ei ikävä kyllä anniskelua lupien kattaessa vain kiinteät anniskelualueet.

 

Normaalien käytänteiden mukaan vieraskannattajat ostavat lippunsa kerralla ja ne toimitetaan heille busseille – kenenkään ei siis tarvitse lähteä hakemaan lippujaan itse.

 

JJK on myös saanut erikoisluvan ottelun loppuvihellyksen jälkeisiä tapahtumia koskien.

 

– Sarjanousut, mitalit ja tietenkin mestaruudet ovat upeita ja todella ikimuistoisia hetkiä niin pelaajille kuin kannattajillekin ja heille kuuluu antaa mahdollisuus juhlia niitä yhdessä. Meillä oli viime kaudella unohtumattomat yhteiset juhlat historiallisen pronssimme kunniaksi ja haluamme, että nyt HJK saa ansaitsemansa juhlat mestaruutensa kunniaksi, sanoo JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

 

– Saimme liigalta poikkeusluvan avata vieraskatsomo ottelun päätyttyä niin, että halukkaat vierasjoukkueen kannattajat pääsevät kentälle juhlimaan yhdessä pelaajien kanssa – tästä kiitos liigan suuntaan, kiittelee Vesalainen.

 

Siispä, kun peli on päättynyt ja loppuvihellys, saavat HJK-fanit poikkeuksellisesti tehdä pitch invasionin luvan kanssa.

 

– Toivomme kuitenkin, että kannattajat malttavat odottaa aitojen avaamista, ettei vahinkoja satu niitä päin juostessa. Pitää myös korostaa, että tämä koskee vain ja ainoastaan vieraskannattajien aidattua katsomonosaa – muualta katsomosta emme ikävä kyllä käytännön turvajärjestelyiden takia voi päästää ketään kentälle.

 

 

 

JJK toivottaa kaikki koti- ja vieraskannattajat lämpimästi tervetulleeksi otteluun ja taisteluun vuoden 2012 viimeisistä liigapisteistä – paras voittakoon!

 

 

 

JJK – HJK lauantaina 27.10.2012 kello 14:00, Harjun ELY-stadion