JJK-HIFK ottelussa palkittiin toukokuun Kuukauden juniori

03.06.2018

Elenia Lämpö & JJK

 

Perjantai-iltana JJK-HIFK ottelussa palkittiin toukokuun Kuukauden juniorina JJK-10 joukkueesta Ilja Kivioja.

Kuukauden juniorin palkitsevat yhteistyössä JJK ja Elenia Lämpö. Perjantain ottelussa Kiviojan kävivät palkitsemassa Elenia Lämmön asiakkuuspäällikkö Lauri Penttinen ja JJK:n pelaajistosta Vertti Lepo.

-Tunnollinen harjoittelija, joka jatkaa kehittymistään. Yksi joukkueemme monipuolisimmista sekä taitavimmista pelaajista. Kantaa ylpeydellä kettupaitaa peleissä ja harjoituksissa antamalla aina kaikkensa. Esimerkillinen pelaaja myös muille joukkueen jäsenille, kommentoidaan valintaa Kiviojan JJK-10 joukkueesta.


Vasemmalta katsoen: Elenia Lämmön Lauri Penttinen, Kuukauden juniori Ilja Kivioja JJK-10 joukkueesta ja Vertti Lepo JJK:n edustusjoukkueesta.

JJK:n ja Elenia Lämmön juniorijalkapallo-yhteistyö

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi huhtikuusta lokakuuhun Ykkösen kauden ajan yhden juniorin JJK:n omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Ykkösen ottelun alkua.

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa-, haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle. Palkinto sisältää diplomin ja JJK:n pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisimmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut, ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

Kuukauden juniorin palkitsee Elenia Lämpö. Pelaajat hankkivat lämmön pintaan kentällä, Elenia Lämpö pitää huolta, että lämpöä riittää koteihin.