JJK hakee huippuvirettä maalaismaisemista

09.08.2012

Lauantain tiukan MYPA-ottelun jälkeen JJK palautuu ja samalla valmistautuu loppukesän ja syksyn koviin vääntöihin Teracom Oy:n psyykkisestä valmentautumisesta vastaavan psykoterapeutti Petteri Sveinsin ohjauksessa. Keväällä aloitettu yhteistyö Teracomin kanssa jatkuu sunnuntaina 12.8. vierailulla Vihtiin, jossa joukkueen ohjelmaan kuuluu mm. BodyBalance – palauttava harjoitus, jossa keho ja mieli saatetaan tasapainoon, sekä joukkueen koheesiota edistävää rentoa yhdessäoloa muusikko Petri Munckin johdolla.

 

Psyykkisen valmentautumisen tavoitteena on auttaa pelaajia tasapainoiseen elämään, liittämällä urheilu muuhun elämänkokonaisuuteen sekä kehittymään ihmisenä ja urheilijana. Tavoitteena on pelaajan psyykkinen hyvinvointi, joka edesauttaa tuloksien saavuttamista ja yhteistyötaitojen kehittymistä erityisesti joukkuelajeissa.

 

Psyykkiseen valmentautumiseen liittyen JJK:n pelaajilla on ollut mm. mahdollisuus käyttää asiantuntijapalveluja yksilöllisesti omiin, parisuhteen, perheen tai lapsiin liittyvien haasteiden läpikäymiseen.

 

– Ihminen on kokonaisuus, johon vaikuttavat monet asiat. Psyykkisellä valmentautumisella pyritään karsimaan mahdolliset häiriötekijät minimiin. On kuitenkin aina muistettava se tosiseikka, että fyysistä harjoittelua ei korvaa mikään, Sveins toteaa. 

 

 

 

Lisätietoja:

Petteri Sveins, puh 050-9134773

http://www.terapiastudiot.fi/

 

 

teracomlogo

 

 

 

JJK – MYPA lauantaina 11.8.2012 kello 17:00, Harjun ELY-stadion