JJK-Haka: Ottelupäivä käyntiin esiottelulla kello 17 – SDP esittäytyy!

31.08.2012

Sunnuntaina vietetään Harjun ELY-stadionilla jälleen hienoa suomifutispäivää, kun illan pääkamppailussa hyvävireinen ja loistavasta KuPS-voitosta lisäpotkua saanut JJK kohtaa valmentajanvaihdoksesta pontta hakevan Valkeakosken Hakan.

 

Portit avataan jo kello 17:00 ja saman tien kentällä riittää nähtävää, kun Tenava päiväkotien pienet futistähdet kisailevat esiottelun merkeissä. Toistamiseen tenavat kirmaavat kentälle ottelun puoliajalla rankkarikisan merkeissä.

 

Ennakkolippuja otteluun voi jälleen ostaa normaaleiden ennakkomyyntipisteiden (Intersport Tourula, Sepänaukion Kotipizza, Shaker, O’Malleys ja Memphis) ja Lippupalvelun lisäksi Kävelykadulta tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. Kävelykadun ennakkolipunmyyntipiste on avoinna perjantaina kello 15-17 ja lauantaina kello 11-14. Paikalla on tuttuun tapaan myös pelaajia!

 

 

Pelipuolueena SDP

 

JJK ja Pelastusarmeija järjestävät kuntavaalien lähestyessä kampanjan, joka tarjoaa puolueille mahdollisuuden esittäytyä JJK:n kotiotteluissa. Kampanjan tarkoituksena on aktivoida etenkin nuorien äänestysintoa ja kannustaa yleisöä vaikuttamaan kotikuntansa tärkeisiin asioihin äänestämällä kuntavaaleissa.

 

Ensimmäisessä kampajaan kuuluvassa ottelussa pelipuolueena on SDP, joka esittäytyy kuntavaaliteemoineen Haka-ottelussa. Ottelun tauolla puolueen edustaja on pääkatsomon edessä haastattelussa vastaamassa tiukkoihin kysymyksiin tulevista vaaleista!

 

 

 

Sunnuntain 2.9.2012 aikataulu

 

17:00 Harjun ELY-stadionin portit aukeavat

 17:00 Tenava päiväkotien esiottelu

17-17:15 Pågenin ilmaiset pullakahvit

17:00 Kettutasanne avataan

17:30 Klubiteltta avataan

18:30 Veikkausliigan ottelu JJK – Haka alkaa!

n. 19:17 Ottelun puoliaika alkaa

19:17 Pelipuolue esittäytyy: Haastattelussa SDP

n. 19:25 Tenava päiväkotien rankkarikisa – samalla haastateltavana Tenavat päiväkotien aluejohtaja Pasi Kuivakangas

n. 20:20 Ottelu päättyy

21:00 Jälkipelit O´Malleys

 

 

 

 sdp_mainos