JJK-Haka: Julkkistulosvetovieras Ari Matinlassi uskoo Kettupaitojen kotitaikaan

22.09.2011

JJK jatkaa mitalitaisteluaan sunnuntaina kotikentällään Harjulla, kun vastaan astelee Valkeakosken Haka. Julkkistulosvetovieraana on tällä kertaa Palloliiton Keski-Suomen piirin piirijohtaja Ari Matinlassi. Harjun vakiokävijöihin kuuluva Matinlassi uskoo Kettupaitojen kotivireeseen.

– Kyllä JJK:n voittoa täytyy veikata. 1-0 riittää, mutta Haka on sen verran piristynyt, että saavat ehkä sen maalin tehtyä. Laitetaan siksi 2-1, Matinlassi sanoo.

JJK uskoo mieheen ja sijoittaa 20 euroa tulosvetoon tulokselle 2-1. Mikäli veto osuu kohdalleen, luovutetaan voittorahat totutusti Keski-Suomen Keskussairaalan Lastenosastojen Tuki ry:lle.

Turkulaisten kanssa kiivaasti mitalista kamppaileva JJK on lähiviikkoina pelikentällä kovassa puntarissa. Piirin johtoportaasta tulee joukkueelle vahva luottamuslause.

– Tavoitteet ovat seurassa korkealla, ja kyllä JJK:lla sen verran kokenut joukkue on, että eiköhän tänä vuonna tule mitali Keski-Suomeen.

Pikavauhdilla valtakunnan huipulle noussut seura on arvokas yhteisölleen. Matinlassi toteaakin, että lippulaivalla on iso merkitys koko piirin ja koko maakunnan kannalta.

– Se on tullut esiin vielä voimakkaammin nyt, kun JJK on alkanut menestyä Veikkausliigassa. Menestyjän ympärillä on kiva olla niin seurojen kuin ihmistenkin, näkyyhän se jo yleisön ja median kiinnostuksessa. Kyllä JJK:lla on iso merkitys Keski-Suomelle.