JJK-Haka: Julkkistulosvetäjä Markku Andersson uskoo kotijoukkueeseen

18.04.2012

Huomenna pelattavan, kauden 2012 kotiotteluiden osalta avaavan JJK-Haka-ottelun Julkkistulosvetäjänä on kaupunginjohtaja Markku Andersson, joka luottaa vankasti omiinsa.

 

– No tämä on helppoa, JJK tietenkin voittaa, Andersson toteaa heti.

 

– Lopputulos on 2-1 – kotijoukkueelta Babatunde Wusu tekee yhden ja toisen sitten joku, jolla on lapikas – tai pää – sopivassa asennossa, kaupunginjohtaja sanailee.

 

Kuten hienot katsojamäärätkin kertovat, on JJK merkittävä asia Jyväskylälle ja sen asukkaille.

 

– JJK:lla on takanaan aivan upea kausi. Kyllähän sitä osasi odottaa, että hyvin tulee menemään, mutta pronssille asti yltäminen varmasti silti yllätti monet kaupunkilaiset, Andersson toteaa.

 

– Mitali varmasti myös teki hyvää joukkueen itseluottamukselle – ja kyllähän se niin on, että nälkä kasvaa syödessä, tuumaa Andersson alkavan kauden koviin tavoitteisiin viitaten.

 

Niin pelillinen menestys kuin olosuhteetkin ovat ottaneet aimo harppauksia eteenpäin viime vuosina. Haka-ottelu on ensimmäinen, jossa pääkatsomon yleisö pääsee istumaan upouusilla kuppipenkeillä ja valotkin olivat ensimmäistä kertaa toimintavalmiudessa kauden 2011 viimeisessä kotiottelussa.

 

– Fasiliteetit ovat saaneet Harjulla uutta ilmettä – ja pelillisesti tulevalle kaudelle taas europelit tuovat jälleen uuden ulottuvuuden faneillekin. Mielenkiintoista nähdä, mitä europelit tuovatkaan tullessaan, Andersson toteaa.

 

JKL175v_-_Andersson_Szerovay_ja_Korte

    Kaupunginjohtaja Markku Andersson yhdessä Mihály Szeróvayn ja Eero Kortteen kanssa juhlistamassa Jyväskylän kaupungin 175-vuotissyntymäpäivää.