JJK-Haka: Infopaketti kauden 2012 ensimmäisestä kotiottelusta!

18.04.2012

Veikkausliigakausi 2012 alkaa vihdoin myös kotiotteluiden osalta! Tässä jokaiselle kettufanille tietopläjäys käytännön järjestelyistä koskien huomista Haka-ottelua.

 

Ennakkolipunmyynti – myös kävelykadulla!


Viime kaudelta tuttuun tapaan huomisen kotiavausottelun lippuja voi ostaa myös kävelykadulta. Huomenna torstaina kello 14 – 16 on kävelykadulla Sokoksen edessä myyntipiste, josta voi ostaa ennakkoon aluelipun erikoishintaan 10 euroa (normaalisti 15€). (Myytävänä on lisäksi myös muita lippuja normaalein hinnoin.) Paikalla myös pelaajia, joten lipun lisäksi voi käydä hakemassa nimmarin tai vain kyselemässä kuulumisia!

 

Ennakkoliput klo 18:30 käynnistyvään kamppailuun ovat myös normaalisti myynnissä Lippupalvelun verkkopalvelussa osoitteessa www.lippupalvelu.fi, Lippupalvelun myyntipisteissä sekä pääty- ja aurinkokatsomoiden osalta myös Intersport megastore Tourulassa. Erikoishintaan liput saat kuitenkin vain kävelykadulta – joten huomenna kannattaa käydä omansa hakemassa!

 

Fox Cardit

 

Viimeisen reilun viikon aikana ovat olleet jaossa myös kauden 2012 Fox Cardit. Olemme saaneet nyt loputkin kortit, joten Fox Card-lahjakortit, joita toimistusvaikeuksien takia jouduimme jonkin verran jakamaan, voi nyt portilla vaihtaa ehtaan, kauniinvihreään Fox Cardiin! Vaihtaminen onnistuu sekä pääportilla (portti 1) että Vesilinnan puoleisella päätyportilla (portti 3).

 

Ne, jotka eivät seuransa kautta ole vielä Fox Cardiaan tai lahjakorttiaan ehtineet saada, pääsevät sisään kauden 2011 Fox Cardilla.

 

Peukkulan puuhapiste


Lasten leikkipiste on uudistunut ja kaudella 2012 Peukkulan puuhapiste, jossa on paljon mukavaa puuhaa perheen pienimmille! Peukkulan puuhapiste löytyy stadionin pohjoispäädystä moukarihäkin lähettyviltä.

Viime kauden tapaan lapset leikkivät puuhapisteellä vanhempien vastuulla.

 

Myyntipisteet ja maksaminen

 

Toistaiseksi myyntipisteissämme (niin lipunmyynnissä kuin stadionin sisälläkin) maksuvälineenä ei käy pankkikortti, vaan ainoastaan käteinen – tai tietenkin myös JJK-lahjakortit eli ketturaha!

 

Kettutasanteen avajaisia vietetään vappuna 30.4.2012 pelattavassa VPS-ottelussa, joten anniskelua ei siellä vielä Haka-ottelussa ole. Klubiteltta kuitenkin palvelee tavalliseen tapaansa.

 

 

TM