JJK Fox Card Road Tour 9.-17.4.2012 – katso aikataulu!

05.04.2012

JJK on jakanut jo vuodesta 2003 alkaen Keski-Suomen piirin junioripelaajille Fox Cardit eli junioripelaajien kausikortit. Nyt Fox Cardeja jaetaan siis jo peräti kymmenettä vuotta!

 

Fox Card oikeuttaa junioripelaajalle sisäänpääsyyn jokaiseen seitsemääntoista Veikkausliigan kotiotteluun sekä kaikkiin Suomen Cupin kotiotteluihin kaudella 2012. Fox Card vastaa aluelippua, eli se oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn Stadionille ja kaikkiin muihin katsomoihin paitsi pääkatsomoon.

 

 

Fox Card Road Tour – hae korttisi JJK:n pelaajilta!

 

JJK haluaa tuoda kortit nyt lähemmäksi seuroja ja tänä vuonna järjestetäänkin JJK Fox Card Road Tour: seura pelaajineen jalkautuu niin Jyväskylään kuin ympäröiviin kuntiinkin (Keuruu, Jämsä, Joutsa, Saarijärvi, Äänekoski, Viitasaari) jakamaan Fox Cardeja. Yhteistyökumppani Keskimaan tiloissa on kullakin paikkakunnalla parin tunnin ajan piste, josta voi noutaa Fox Cardin ja nimmarin – tai vaikkapa vain nimmarin!

 

Korttien jakamista varten tarvitsemme seuroilta tiedon juniori-ikäisten pelipassillisten pelaajien määrästä osoitteeseen sanna.kahila@jjk.fi. Kortit on mahdollista noutaa joko kerralla koko seuralle tai valmentajan/joukkueenjohtajan toimesta vaikka vain yhdelle joukkueelle.

 

Loistava vaihtoehto myös on, että yksittäiset juniorit hakeevat itse omat korttinsa – ja saavat paikalla olevilta JJK:n edustusjoukkueen pelaajilta nimmarit. Samalla junnuilla on luonnollisesti mahdollisuus myös hieman jututtaa pelaajia ja kysellä kuulumisia kauden kynnyksellä!

 

Mikäli seuranne ei pysty kortteja kyseisiltä paikkakunnilta mainittuina ajankohtina noutamaan, olettehan meihin yhteydessä osoitteeseen sanna.kahila@jjk.fi, niin voimme sopia korttien noutamisesta JJK:n toimistolta.

 

 

 

Kiertueen aikataulu:


ma 9.4. klo 17-19 ABC Keuruu

ti 10.4. klo 17-19 S-Market Jämsä

ke 11.4. klo 17-19 S-Market Joutsa

to 12.4. klo 18-20 S-Market Saarijärvi

pe 13.4. klo 18-20 S-Market Äänekoski

la 14.4. klo 17-19 ABC Viitasaari

ma 16.4. klo 17-19 Prisma Palokka

ti 17.4. klo 17-19 Prisma Keljo

 

 

 

 

TM