JJK – FF Jaro: Virallinen Roosa nauha-ottelu – ottelupuolueena Perussuomalaiset

18.10.2012

Veikkausliiga lähestyy loppuaan ja edessä on jo kauden toiseksi viimeinen kotiottelu – nyt siis kannattaa vielä nauttia livejalkapallosta, kun se vielä on mahdollista!

 

JJK kohtaa kauden kolmanneksi viimeisellä kierroksella putoamista vastaan taistelevan FF Jaron, joka on ollut JJK:lle kotikentällään kinkkinen vastus: Jaro on voittanut kahdesti ja kahdesti pisteet on tasattu, mutta voittamaan Kettupaidat eivät vielä ole onnistuneet. Vieraskentältä Pietarsaaresta JJK sen sijaan on hakenut täyden pistepotin useammankin kerran, viimeksi elokuussa selkein 0-3-lukemin.

 

Perjantaina Harjun ELY-stadion on myös vaaleanpunainen, sillä ottelu on kauden virallinen Roosa nauha-ottelu. Keski-Suomen Syöpäyhdistyksellä on stadionilla piste, josta Sinäkin voit osaa oman Roosan nauhasi ja osallistua tukemaan hyvää asiaa!

 

 

Ennakkolipunmyynti kauppakeskus Forumissa

 

Ottelun ennakkolipunmyyntipiste on nyt kauppakeskus Forumin kolmannessa kerroksessa. Ennakkolipunmyyntipiste on avoinna sekä torstaina kello 15 – 17 että ottelupäivänä perjantaina kello 14-16. Paikalla on jälleen tuttuun tapaan myös pelaajia – lisäksi pientä kisailua, jossa voit voittaa ottelulipun ja kausikirjan!

 

Käytettävissä kaiken aikaa tietenkin ovat myös normaalit ennakkomyyntipisteet (Intersport Tourula, Sepänaukion Kotipizza, O’Malleys ja Memphis) sekä Lippupalvelusta.

 

 

Pelipuolueena Perussuomalaiset

 

JJK ja Pelastusarmeija järjestävät kuntavaalien lähestyessä kampanjan, joka tarjoaa puolueille mahdollisuuden esittäytyä JJK:n kotiotteluissa. Kampanjan tarkoituksena on aktivoida etenkin nuorien äänestysintoa ja kannustaa yleisöä vaikuttamaan kotikuntansa tärkeisiin asioihin äänestämällä kuntavaaleissa.

 

Tällä kertaa kuntavaaliteemoineen esillä ottelun pelipuoluevuorossa on Perussuomalaiset. Ottelun tauolla puolueen edustaja on pääkatsomon edessä haastattelussa vastaamassa tiukkoihin kysymyksiin tulevista vaaleista!

 

 

 peruss_ilmoitus

 

 

perjantaina 19.10.2012

 

14 – 16 Ennakkolipunmyyntipiste kauppakeskus Forumissa avoinna

17:30 Harjun ELY-stadionin portit avataan

17:30 Kentän valot syttyvät

17:30 Kettutasanne ja Klubiteltta avaavat ovensa

17:30 – 17:45 Pågenin pullakahvitakuun tarjoamat kahvit saatavillla kioskeista

18:25 Alkuseremonia alkaa

18:30 Veikkausliigan ottelu JJK – FF Jaro alkaa!

 n. 19:17 Ottelun puoliaika alkaa

19:18 Pelipuolue esittäytyy: Haastattelussa Perussuomalaiset

n. 20:20 Ottelu päättyy

21:00 Jälkipelit O´Malleys