JJK eteni Suomen Cupissa jatkoon kaadettuaan IPS:n

26.04.2023

VOITTO! 🚂 JJK eteni Suomen Cupissa neljännelle kierrokselle kukistamalla Imatralla pelatussa kamppailussa IPS:n lukemin 0-2. Kohtaaminen oli ensimmäinen seuran edustusjoukkueiden välillä.

Varsin nuorekkaan JJK-miehistön avauksesta peräti viisi pelaajaa oli tänään alle 18-vuotiaita ja avauskokoonpanon keski-ikäkin ylsi nippa nappa 19 vuoden tuntumaan.

Maalinteon aloitti Arttu Leivonen Gentrit Kovaqin tarjoilusta vasurillaan ottelun 23. minuutilla ja loppunumerot niittasi upealla kaukolaukauksellaan huippupelin pelannut Shirman Osso, joka oli tänään yksi ottelun näkyvimmistä hahmoista.

Kotijoukkue IPS taisteli jatkopaikasta täysin voimin, mutta se ei onnistunut saamaan palloa maaliin kovasta yrityksestään huolimatta ja 2005 syntynyt Jerry Kananen piti näin maalinsa koskemattomana. Vauhdikkaasti päästä päähän edenneessä taistossa myös Kettupaidoilla riitti vino pino paikkoja tuhlattavaksi asti.

Leivosen ja Osson komeat maalit pääset katsomaan Ykkösen Twitter-kanavalta klikkaamalla tästä.

Kokoonpanot ja tilastotapahtumat löytyvät Palloliiton tulospalvelusta.

JJK:n pelit jatkuvat vain parin päivän huilin jälkeen heti lauantaina, kun se isännöi Ykkösen kotiavauksessaan SJK Akatemiaa. Peli pelataan Viitaniemen liikuntapuistossa klo 17 alkaen. Kausikortit ja liput ostettavissa sivun oikean reunan ”JJK Shop” painikkeesta.