JJK ei saanut haettua pisteitä Rovaniemeltä

30.09.2017

2017-09-25_0029

JJK ei saanut haettua voittoa Rovaniemeltä, vaan Lassi Lappalainen iski RoPS:lle 2-0-voiton.

Maalit syntyivät ottelun alku- ja loppuhetkillä. Meneillään oli vasta viides minuutti, kun Lappalainen iski ensimmäisen kerran pallon maaliin Timo Stavitskin esityöstä. Lappalaisella oli hyvä paikka iskeä toinenkin maali avauspuolikkaalla, mutta vielä nuorukainen ei osunut toistamiseen.Myöskään JJK ei saanut rokotettua isäntiään ja taukoa vietettiin 1-0-tilanteessa.

Ottelu kokonaisuudessaan oli RoPS:n hallinnassa ja sai vaarallisen tilanteen vieraidensa päähän jo toisen puoliajan alkuhetkillä. Teppo Marttinen kuiten kintorjui – ja vaikka JJK:llakin oli etsikkohetkensä toisella puoliajalla, oli Marttinen kettumaalilla silti virkaveljeään Antonio Regueroa työllisetetympi. Kettuvahti esittikin ottelussa jälleen useita komeita torjuntoja.

Lopulta 82.minuutilla Lappalainen viimeisteli kuitenkin illan toisen osumansa. Simo Roiha laukoi boksissa ja Marttinen sai sen torjuttua, mutta kakkospallo jäi peliin ja siihen ensimmäisenä ennätti Lappalainen, joka liippasi pallon maaliin ja sinetöi samalla loppulukemiksi 2-0.

Kun HIFK puolestaan voitti kierroksen oman ottelunsa, venyi JJK:n ero HIFK:n ja sen myötä karsijanpaikkaan kuuteen pisteeseen, kun kautta on jäljellä neljä kierrosta.

Veikkausliiga jää nyt maaottelutauolle ja JJK:n ottelut jatkuvat torstaina 12.10., kun Harjulle vieraaksi saapuu Ilves.

Villiketuilla voitokas kaudenpäätös

Villikettujen kausi Kakkosessa päättyi lauantaina kotikentällä voittoon. Närpes Kraft taipui 5-2-lukemin – maalinteon aloitti Matti Kohonen, Panu Väliaho iski komeasti hattutempun ja yksi osumista oli vastustajan oma.

B-nuorten vuoro on sunnuntaina, kun klo 17 alkaen edessä on kärkikappailu KäPaa vastaan. Lisätietoja B-nuorten tilanteesta löytyy täältä!

RoPS - JJK 2-0 (1-0)