JJK ehdolla vuoden 2011 keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi – ääntäsi kaivataan!

09.11.2011

JJK:n pokaaliValtakunnallisen markkinointimestaruuden Suomen Urheilugaalassa viime tammikuussa voittanut JJK on nyt ehdolla vuoden keskisuomalaiseksi markkinointiteoksi Suomen Markkinointiliiton MARKin, sanomalehti Keskisuomalaisen ja JYKESin järjestämässä kilpailussa.

Palkintoraati perustelee JJK:n ehdokkuutta seuraavin sanoin:

”JJK on nostanut Jyväskylän jalkapallokaupungiksi ja lunastanut kotiyleisönsä suosion. Jalkapalloseura on sijoittunut sarjakärkeen niin pisteillään, katsojaluvuillaan kuin medianäkyvyydelläkin.

JJK on valmis jakamaan menestystään ja toimii esimerkillisen yhteiskuntavastuullisesti tuoden samalla mainetta ja valtakunnallista näkyvyyttä myös Jyväskylälle. Erilaiset hyväntekeväisyystempaukset ja -tapahtumat levittävät hyvää mieltä sekä tuovat yllätyksellisyyttä ja positiivisia elämyksiä myös katsojille. Kohteina ovat muun muassa SPR, Roosa Nauha ja Hope Jyväskylä.

Markkinointi on innovatiivista, ajankohtaista ja aktiivista. JJK:ssa kokeillaankin ennakkoluulottomasti uusia ja erilaisia markkinointikeinoja. Lisäksi JJK palkittiin valtakunnallisena vuoden urheilumarkkinointitekona. Palkinnon perusteluina olivat katsojamäärien lisäksi muun muassa rajallisilla voimavaroilla kekseliään tehokkaasti hoidettu markkinointi. JJK on hyvä esimerkki siitä, mihin pystyy kun sydän on mukana.”

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen on syystäkin ylpeä uudesta ehdokkuudesta:

– Martsia lainatakseni, makea juttu tämä tunnustus. Ykkössijalle nostan ehdottomasti meidän kotiyleisön, teille tämäkin ehdokkuus on omistettu. Toisena tärkeänä tekijänä tietysti meidän loistavan joukkueen suoritukset pelikentillä. Hienoa myös että meidän yhteiskuntavastuullinen toimintamme noteerataan jälleen kerran, vaikka se nyt ei sinänsä markkinointiin liitykään, Vesalainen analysoi ehdokkuuden elementtejä.

 

Äänestä JJK voittoon 15.11.2011 mennessä tekstiviestillä:

 

1) Kirjoita viesti MARK 11 1 NIMESI ja OSOITTEESI. Esim. Mark 11 1 Kalle Kettukannattaja Kettukuja 1 40100 Jyväskylä.

2) Lähetä viesti numeroon 13520. Viestin hinta 0,70 euroa. Palvelu toimii kaikilla kotimaisilla operaattoreilla.

3) Äänestysaika: 1.11. – 15.11.2011.

 

JJK kiittää tuestasi!