JJK & CRM-service aloittivat kamppailun kiusaamista vastaan!

24.04.2018

JJK, CRM-service ja kumppanit käynnistävät seuraavat kaksi kautta kestävän #ÄLÄKIUSAA -kampanjan.

Kampanjan tavoitteena on ehkäistä kiusaamista kaikissa yhteisöissä kuten urheiluseuroissa, kouluissa ja työpaikoilla.

-Lähdimme JJK:n kanssa yhteistyöhön, sillä haluamme tukea paikallista seuraa ja erityisesti auttaa tärkeässä #ÄLÄKIUSAA-kampanjassa. Myös CRM-service Oy irtisanoutuu kiusaamisesta ja kannustaa muitakin yrityksiä ja yhteisöjä työskentelemään avoimesti ja tasa-arvoisesti jokaista kohtaan asemasta riippumatta, kommentoi CRM-servicen toimitusjohtaja Mikko Korpela.

-JJK on tunnettu edelläkävijä yhteiskuntavastuullisessa toiminnassa ja olemme jo pitkään tunnustaneet vastuumme etenkin lapsia ja nuorisoa kohtaan. Me haluamme puolestaan kannustaa kaikki paikalliset urheiluseurat mukaan kamppailemaan kiusaamista vastaan, kommentoi JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg seuran tahtoa kyseiseen kampanjaan.

Kiusaamiseen on kiinnitetty huomiota yhä enemmän lähivuosina, mutta haaste on edelleen suuri. Vuonna 2017 peruskoulun kahdeksannen ja yhdeksännen luokan pojista 7 prosenttia ja tytöistä 5 prosenttia ilmoitti joutuneensa koulukiusaamisen uhriksi vähintään kerran viikossa lukukauden aikana (Kouluterveyskysely, Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos 2017.) Jyväskylässä tämä tarkoittaa, että pelkästään yläkouluissa jopa yli 200 lasta joutuu kestämään kiusaamista joka viikko.

-Esikuvilla on iso vastuu kannettavanaan ja he voivat omalla esimerkillään auttaa lapsia ja nuoria. Siksi haluamme pelaajiemme avulla viedä tärkeää viestiä kaikille lapsille, nuorille ja myös aikuisille, JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg tuumii.

Kaudella 2018 JJK pelaa jokaisen ottelunsa pelipaidoissa, joiden etuosaa koristaa merkintä #ÄLÄKIUSAA. Seuraavan kahden kauden aikana JJK tulee jalkautumaan Jyväskylän kouluihin pelaajiensa voimin ja kertomaan esimerkkien avulla, miksi kiusaaminen ei ole hyväksyttyä. Kampanja tulee olemaan näkyvästi läsnä JJK:n viestinnässä ja tapahtumissa.

Älä kiusaa -teemaottelu pelataan la 18. elokuuta Harjulla JJK:n ja AC Oulun välillä klo 17.00. AC Oulun vastaava kampanja on saanut Oulun seudulla erinomaisen vastaanoton.

Ottelussa kuvataan videota Älä kiusaa -kampanjalle ja JJK kutsuu 2000 vapaaehtoista peruskoululaista kuvauksiin ennen ottelun alkamista klo 15.00. Lapset ja jokaisen lapsen huoltaja pääsevät myös illan otteluun ilmaiseksi sisään.

Lisätietoa #ÄLÄKIUSAA kampanjasta:

Caius Forsberg, toimitusjohtaja JJK Keski-Suomi Oy

044 0611 712, caius.forsberg@jjk.fi

Lilli Mustajärvi, kumppani- ja markkinointipäällikkö, CRM-service Oy

010 3245 060, lilli.mustajarvi@crm-service.fi

 

Pääyhteistyökumppanimme kiusaamista vastaan:

 

Yhteistyökumppanimme kiusaamista vastaan: