JJK-85 ja Huima-85 kohtaavat lauantain juhlaottelussa Harjulla

06.07.2023
Kuva: Näistä futareista kaksi nähdään esiottelussa kentällä ja kolmas on nähty potkimassa Harjulla jo aiemmin tällä kaudella

VIHDOINKIN! Huiman ja JJK:n -85 syntyneiden joukkueet taistelevat futiskentän herruudesta Harjulla lauantaina, JJK-Gnistan ottelun esiotteluna 17.00 alkaen.

Pitkäaikaiset kiistakumppanit kohtaavat vihdoinkin. Vanhoilta vuosilta on hampaankolossa paljon selvittämättömiä asioita. Tämän vuoksi molemmat joukkueet ovat aloittaneet treenaamisen jo kun hanget vielä kantoivat.

Aikanaan 13-vuotiaat nappulat taistelivat keskenään yhteisillä pelimatkoilla muun muassa Italiassa. Tuolloin pelaajat ja vanhemmat tutustuivat toisiinsa. On siis jo korkea saada selvyys siihen, kumpi joukkue kantaa jatkossa Keski-Suomen herruutta.

Kentällä tullaan näkemään futisniiloille tuttuja nimiä kuten Pekko Kotamäki, Matti Salkojärvi, Antti Tolvanen, Mikko Matilainen, Petri Karjalainen, Tomi Petrescu, Tuomas Latikka, Kalle Mäkinen, Henrik Forsberg, Eliel Uronen, Antti Ronkanen ja Toni Liimatainen. Pelaajien välinen psyykkaus on ollut jo kuukausia ilmiliekeissä ja lauantaina nähdään kenen kunto ja kasetti oikeasti kestää.

Paikalla joukkueita komentamassa ovat myös ikinuoret, legendaariset valmentajat Nellu Petrescu ja Matti Kautto. Ottelua tulee tuomitsemaan kaikille tuttu Jouni ”Aapis” Aapajärvi.

Kentällä nähdään siis pitkään kytenyttä kiistaa, hauskanpitoa, ystävyyttä ja armottoman kovatasoista jalkapalloa.

Tervetuloa kannustamaan ja todistamaan paikallista futiskulttuuria! Esiotteluun ilmainen sisäänpääsy.

Kuva: Näistä pokaaleista taisteltiin Italian pelireissuilla 90-luvun lopulla
Kuva: Nellun valmentamilla ryhmillä oli hymy herkässä. Kuvassa olevista kentällä nähdään lauantaina ainakin Tomi Petrescu ja Kalle Mäkinen