Järvinen täydessä iskussa alkaneeseen kauteen

06.05.2015

2015-05-02 jjk -haka_0032

Iiro Järvinen on toipunut täyteen kuntoon.

Järvinen teki debyyttinsä Ykkösessä jo viime kaudella, mutta lopulta kausi meni miltei täysin sivu suun pitkän loukkaantumisen takia. Vuonna 1996 syntynyt keskikenttämies palasi kentille kevättalvella A-nuorten SM-karsinnassa ja onkin talven aikana toipunut täyteen kuntoon.

– Ensimmäisten pelien jälkeen väsytti vähän normaalia enemmän, mutta ei tuo poissaolo kentiltä enää tunnu. Nyt on kunto kohdallaan, tuumaa Järvinen.

Kevään aikana A-nuorten riveissä on kertynyt tilille kuusi ottelua ja peräti neljä maalia. Nyt sarjakausi alkoi myös edustuksen paidassa ja Järvinen pelasikin vahvan 90-minuuttisen Kettupaitojen keskikentällä.

– Eka peli ja avauksessa kotiyleisön edessä, ei kai sitä nyt kovin paljon paremmin voi kauteen lähteä.

– Lopputulokseen nyt tosin ei voi tyytyväinen olla,  etenkin kun tasoitus tuli niin lopussa. Odotin tiukkaa peliä ja ehkä vieläkin kovempaa Hakaa – saavat tuosta parantaa, jos meinaavat ihan kärkisijoista taistella.

JJK olikin ottelussa valtaosin niskan päällä, mutta Haka rokotti nukahduksista armotta.

– Meidän hyökkäyspeli toimi kaiken kaikkiaan ihan hyvin. Pystyttiin hallitsemaan palloa ja prässikin suurimmaksi osaksi toimi. Pidemmät keskityspallot sitten aiheuttivat ongelmia, keskikenttämies ruotii.

Seuraavaksi suuntana on Mikkeli, josta tähtäimessä on tietenkin täydet kolme pistettä äitienpäivän kunniaksi. MP tuli vastustajana tutuksi juuri kauden alla, kun joukkueet kohtasivat Palokassa harjoitusottelussa – tuolloin ottelu päättyi 0-0-tulokseen.

Keväiseen tapaan oman mausteensa otteluun tuovat keväiset luonnonnurmikentät, jollainen Mikkelin Urheilupuistossakin on.

–  Eihän noille mitään voi ja kentän mukaan on mentävä. Jos kenttä on kovin epätasainen, pitää sitten vain suoraviivaistaa peliä, Järvinen toteaa.

Ykkösen toinen kierros: MP – JJK, sunnuntaina 10.5. klo 18:30, Mikkelin Urheilupuisto