Jaro kaatui Karin vapaapotkuilla

11.06.2010

Tommi Kari ampui kaksi upeaa vapaapotkumaalia ja johdatti JJK:n tärkeään 1-3 (1-2) vierasvoittoon Pietarsaaren Jarosta perjantai-iltana. Kari ampui 1-1 tasoituksen 29 metristä 17. peliminuutilla ja ratkaisevan 1-3 -osuman rangaistusalueen rajalta reilu kymmenen minuuttia ennen loppua.

Voittomaaliksi jääneen JJK:n toisen osuman viimeisteli Jarkko Okkonen maalinedusruuhkasta Karin antaman vapaapotkun jälkitilanteesta seitsemän minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua.

Ottelun avausmaalin komealla kaukolaukauksella tehnyt Jaron Alexei Eremenko jr ajettiin loppuhetkillä punaisella kortilla ulos kentältä.

JJK nousi tärkeän voiton ansiosta 13 sarjapisteeseen ja Veikkausliigan sarjataulukossa sijalle 4.