Virtanen ja Wusu johtivat Kettupaitojen MYPA-murskajaisia

11.09.2011

6Virtasen pujottelu paattyi niukkaan ohilaukaukseen

HJK:a vastaan ei vielä osunut, mutta MYPA ei saanut Jani Virtasta kuriin.

JJK kaatoi MYPAn Harjulla mallikkaan esityksen päätteeksi maalein 4-0 (3-0). Ottelun hahmoja olivat Jani Virtanen, joka mestaroi syötöillään kaikki täysosumat, sekä kolmesti viimeistellyt Babatunde Wusu.

Kettupaidat aloitti jälleen ryminällä. Virtanen murtautui toisella peliminuutilla kouvolalaisten rangaistusalueelle, eteni päätyrajalle ja antoi komean ulkosyrjäkeskityksen Wusun otsaan vitosen rajalle. Toinen maali syntyi 23. peliminuutilla, Virtanen tökkäsi Wusun läpiajoon ja Hymyilevä Nigerialainen niittasi pallon Ville Iiskolan jalkojen vierestä rysään.

Ensimmäinen puoliaika oli täysin isäntien kontrollissa, eikä MYPA saanut aikaan kunnollisia hyökkäyksiä. Vielä muutama minuutti ennen taukoa Virtanen vapautti pystysyötöllään Wusun ja Tommi Karin. Jälkimmäinen ratkaisi 2-0 -hyökkäyksen nätillä nostolla vastaan tulleen Iiskolan yli.

Toiselle puoliajalle MYPA nosti prässiä ja painoi ensimmäisen vartin vahvasti. Janne Korhonen esitti yhden loistavan reaktiotorjunnan ja kertaalleen Kari siivosi pallon kulmapotkun jälkitilanteessa maaliviivalta.
JJK sai jakson edetessä tyrehdytettyä vieraiden rynnistyksen pitämällä palloa näyttävien syöttörallien avulla omilla.Varmaotteinen puolustuslinja piti vieraiden hyökkääjät hyvin aisoissa.

Lopullinen niitti pelille syntyi 80. minuutilla. Kari, Virtanen ja Wusu pelasivat pallon rangaistusalueen rajalle, Virtanen siirsi Wusulle, jonka laukaus otti onnekkaan kimmokkeen ja painui ohi Iiskolan.

Kettupaitojen kausi jatkuu ensi viikonloppuna vieraottelulla Rovaniemellä.