Jälleen lauantainen tuplakotiottelu: edustusjoukkue ja B-nuoret

26.02.2016

30012016_jjk-lahtiakatemia_3_940x626-harjoitusottelu

Jo toista viikkoa putkeen on Vehkalammella tulessa Kettupaitoja peräti kahden ottelun verran!

Kettupaidat saavat harjoitusottelussa vieraakseen Kakkosessa pelaavan AC Kajaanin. Kyseessä on tuplaottelu, sillä myöhemmin keväällä on JJK:n vuoro matkata kajaanilaisten vieraaksi. Testipelaajia ei Kettupaitojen mukana tällä kertaa nähdä.

Hallin ovet aukeavat klo 13 ja ottelu alkaa 13:15 – otteluun on vapaa pääsy!

Edustuksen jälkeen B-nuorten vuoro

Kun edustusjoukkueen peli on ohitse, valtaa kentän saman tien nuorempi kettulauma: B-nuoret kohtaavat SM-karsintaottelussaan Jipon. Alun perin Joensuussa pelattavaksi määrätty ottelu sovittiin pelattavaksi Vehkahallissa Joensuun haastavan kenttätilanteen vuoksi. Ottelu alkaa klo 15:20 ja myös siihen on vapaa pääsy.

A-nuorilla puolestaan on vuorossa vieraspeli: JJK matkaa sunnuntaina Tampereelle TPV:n vieraaksi.

Viitaniemessä jääpallohuumaa

Myös Viitaniemessä on huomenna palloiluhuumaa naapuriseuran ja -lajin puolella! JJK:n tavoin vahvasti oman kylän poikiin luottava JPS tavoittelee paikkaa Bandyliigan finaalissa toisessa välieräottelussa. JPS voitti vastassa olevan Botnian avausosassa 5-2-lukemin – finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Lauantaina klo 15 alkaen on edessä välieräsarjan toinen ottelu Viitaniemessä. JPS kutsuu kettukannattajat otteluun: JJK:n kaulahuivilla tai viime kauden kausikortilla ottelulipun saa 5 euron hintaan (norm. 8 euroa)!

Luvassa on huomenna siis rautaisannos jyväskyläläistä palloilua!