Innanen JJK:hon kaksivuotisella sopimuksella – testissä kaksi pelaajaa

18.01.2012

inna-karkaa-jipiltä-2011

 

Kettupaidat ovat saaneet keskikentälleen vankan vahvistuksen, kun Mikko Innanen teki jyväskyläläisseuran kanssa kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen.

Keskikentän laidalla viihtyvä 29-vuotias Innanen tulee JJK-paitaan MyPasta, jonne hän siirtyi kaudeksi 2011. Erityisen tutuksi jalkapalloyleisölle Innanen on kuitenkin tullut Valkeakosken Hakasta, jota hän edusti yhdentoista kauden ajan. Innasella on vyöllään 256 liigaottelua, joissa on syntynyt yhteensä 50 maalia.

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen on uuteen hankintaan erittäin tyytyväinen.

– Todella hienoa, että Mikko valitsi JJK:n – hänellä oli muitakin, myös rahallisesti parempia vaihtoehtoja, Vesalainen kiittelee.

– Tämä on sellainen hankinta, että tiedämme hyvin, mitä saamme. He pelasivat ”Manun” (Mikko Manninen) kanssa Hakassa loistavasti yhteen ja uskomme, että vastaavia esityksiä tullaan näkemään jatkossa JJK:ssa.

Myös Innanen itse nostaa vanhan Haka-aikojen pelikaverinsa heti esille puhuttaessa syistä, jotka saivat miehen valitsemaan JJK:n.

– Kyllähän Manu on varmaan suurin yksittäinen tekijä, yhdessä pelaaminen on ollut haaveena sitä asti kun tiet Hakasta erkanivat. Manu on kovasti houkutellut minua JJK:hon ja nyt siihen tuli sopiva hetki. (Päävalmentaja Kari) Martonen on myös tuttu valmentaja niin ikään Hakasta, samoin pelaajista Korhosen Janne ja Pasojan Juha, joten tuntuu helpolta tulla JJK:hon. Fiilis on muutenkin nyt oikein hyvä ja on hienoa päästä taas keskittymään olennaiseen, eli treenaamiseen ja pelaamiseen.

Pitkälle kolmattasataa ottelua liigassa tahkonnut kokenut laituri ei tule kettulaumaan henkseleitään paukutellen.

– Nöyränä tullaan uuteen joukkueeseen ja pelipaikkaa lähdetään lunastamaan, tuore JJK:n mies päättää.

 

Kaksi pelaajaa testiin

JJK:n rinkiin liittyy myös kaksi testipelaajaa, jo aiemmin testissä ollut FC KooTeePeen keskikenttämies Johannes Laaksonen sekä viime kaudella RoPS:aa edustanut Albin Granlund. Vuonna 1989 syntynyt Granlund on pelipaikaltaan laitapuolustaja.

Latikan Tuomaksen tilanteesta tuli ikäviä uutisia ja hän on alavatsavamman takia sivussa huhtikuun alkuun asti, joten laitapuolustajalle on nyt tarvetta, Vesalainen toteaa.

 

 

TM