Hyvää naistenpäivää! JJK jatkaa Roosa nauha -kumppanina tulevinakin kausina

08.03.2013

JJK jatkaa Roosa nauha -seurana

 

Koko jalkapalloileva JJK-perhe haluaa toivottaa kaikille erittäin hyvää naistenpäivää!

 

Vaikka yhteiskuntavastuullisesta toiminnastaan tunnettu seuramme onkin keskittynyt miesten/poikien urheilutoimintaan, emme suinkaan ole unohtaneet naisia. Päinvastoin, JJK Jyväskylä on toiminut jo kaksi vuotta virallisena Roosa nauha -jalkapalloseurana. Yhteistyö ei myöskään lopu tähän, sillä Ketut edustavat ”pinkkiä” myös kausilla 2013 ja 2014!

 

JJK:n edustusjoukkue pelaa siis tulevillakin kausilla kaikki vieraspelinsä komeissa vaaleanpunaisissa kettunutuissa ja Roosa nauha -kampanja näkyy JJK:n ottelutapahtumissa etenkin virallisen kampanjakuukauden eli lokakuun aikana. Lisäksi JJK kerää Syöpäsäätiölle vähintään 10 000 euroa joka vuosi, mm. pelipaitahuutokaupan ja erilaisten tempausten kautta. Yhteensä JJK:n keräyspanos Roosa nauha -kampanjassa on siis kausien 2011-2014 aikana vähintään 40 000 euroa.

 

Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta ja lisätään ihmisten tietoisuutta tästä taudista joka koskettaa lähes jokaista meistä vähintään lähimmäistemme kautta. Kampanjassa kerättyjä varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontaan, sillä syöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle vaan vaikuttaa vahvasti aina myös lähimmäisiin. Kampanjan tunnuksena toimii roosa silkkinauha, joka on rintasyövänvastaisen taistelun symboli ympäri maailman. Sinäkin voit tukea tärkeää asiaa liittymällä kuukausilahjoittajaksi klikkaamalla tästä.