Hopeataisto tiivistyy, KuPS-pelin juhlaliput ja loppukauden mitalipaketit nyt myynnissä!

29.09.2011

Kaikkien aikojen jalkapallokautta on jäljellä kuusi ottelua ja hopeamitalit ovat yhä täysin JJK:n omissa käpälissä.

Seuraavaksi Kettujen kotipesään Harjulle astelee herkullinen paikallisvastustaja KuPS tämän viikon sunnuntaina 2.10. klo 14:00 pelattavassa kiihkeyden huipentumassa. Mitalitaistelun kunniaksi otteluun on painettu erä juhlalippuja, jotka ovat nyt myynnissä kaikissa ennakkopisteissä vain 10 euron kappalehintaan. Lippuja on tarjolla Intersport Megastore Tourulassa, Intersport Asema-aukiolla, Grand Star Caféssa ja Matsi Barissa – hae heti omasi!

Juhlaliput ovat tuttuun tapaan myynnissä myös Jyväskylän Kävelykadulla perjantaina 30.9. klo 14 – 17:30 ja lauantaina 1.10. klo 11 – 15.

KuPS-ottelun jälkeenkin keskisuomalaiselle yleisölle on tarjolla vielä kaksi trilleriä, kun JJK pelaa VPS:ää vastaan sunnuntaina 16.10. ja IFK Mariehamnia vastaan keskiviikkona 26.10.

Panokset eivät tästä enää kovene, joten JJK tarjoaa nyt loistavan mahdollisuuden varmistaa oma paikka kauden kohokohdissa ja säästää samalla selvää aikaa & rahaa ainoastaan Kävelykadulla myytävien mitalipakettien muodossa: 3kpl aluelippuja yhteensä vain 25€ tai 3kpl pääkatsomolippuja yhteensä vain 45€.

Harju täyttyy – tervetuloa huutamaan JJK kohti historiallista mitalia!

JJK:n mitalipaketti - kyllä!