Honka vei pisteet viime hetken maalilla

23.05.2010

JJK kärsi kirvelevän 0-1 (0-0) tappion Veikkausliigan kuudennen kierroksen ottelussa sunnuntaina. Vieraileva FC Honka iski ottelun voittomaalin vain hetki ennen täyttä aikaa.

JJK pystyi haastamaan vahvan vierasjoukkueen erinomaisesti ja oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla aktiivisempi osapuoli, vaikka hyvistäkään tilanteista ei saatu kovin vaarallisia laukauksia kohti Tuomas Peltosen vartioimaa Honka-maalia.

Ottelun ratkaisu nähtiiin 90. peliminuutilla, kun kesken JJK:n vahvan jakson Honka pääsi vastaiskuun ja sai lopulta vapaapotkun pelialueen oikeasta laidasta. Demba Savage sai päänsä keskityksen eteen ja ohjasi vieraat johtoon maalin edestä.

Honka siirtyi voitollaan Veikkausliigan kärkeen, JJK jatkaa keskikastissa. Joukkueen ensimmäinen kotivoitto ja kotimaali odottavat vielä odottaa itseään tämän kauden liigapeleissä.