FC Honka – JJK: Misi maalissa, Hyyrynen palaa avaukseen

23.03.2011

jjk-honka-2010-hyyrynen-kirmaa-800w

Tämä mies kirmaa tänään Kettupaitojen avauskokoonpanoon.

JJK aloittaa iltapäivän Liigacup-välierän varsin odotetulla kokoonpanolla. Mihaly Szerovay tulee maaliin, Jarkko Okkonen nousee Juha Pasojan topparipariksi ja Mikko Hyyrynen palaa pelikiellosta suoraan avauskokoonpanon kärkeen.

– Mike tuo selkeän hyökkääjävaihtoehdon meidän peliin, ja on varmasti erittäin motivoitunut. Misi taas on harjoitellut hyvin, eikä hänen peluuttamiseensa liity mitään dramatiikkaa. Meillä on kaksi maalivahtia, joihin pystyy luottamaan täysin, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Pakaravaivan kanssa paininut Tuomas Latikka palaa avaukseen, sen sijaan virolaistoppari Mikk Reintamin pelilupa ei ole kunnossa, ja mies on sivussa kokoonpanosta. Tommi Kari aloittaa jälleen vaihtopenkiltä.

– Myös vaihdosta tarvitaan laatupelaajia, ja Tommi on hyvin käyttökelpoinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin kärjessä kuin laidalla.

Itse ottelusta Särkkä odottaa tiukkaa.

– Honka on Honka, kaikki tietävät suunnilleen miten he pelaavat. Meillä on pieniä kalavelkoja viime kevään Liigacup-finaalista, kiva on lähteä Honkaa haastamaan.

JJK:n avaus: Szerovay; Markkula, Okkonen, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Tuomanen, Korte, Manninen; Virtanen, Hyyrynen.
Penkillä: Korhonen, Nieminen, Viren, Poutiainen, Abahassine, Kari.