Honar Abdin ja JJK:n tiet erkanevat – sopimus purettiin yhteisymmärryksessä

02.11.2018

Kortteliliigasta FC Blackbirdin kautta JJK Junioreihin ja sieltä aina edustusjoukkueen yhdeksi runkopelaajaksi asti edenneen Honar ”Honda” Abdin ja JJK:n tiet erkanevat. Abdin sopimus olisi kattanut vielä kauden 2019 kettupaidassa, mutta Honda ja JJK ovat purkaneet sopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.


Honda suuntaa katseensa ylemmille sarjatasoille.

JJK:n valitettavan putoamisen johdosta taitavaa ja pallovarmaa 23-vuotiasta laitapakkia ei tulevana kesänä nähdä kettupaidassa. Abdi oli mukana voittamassa seurahistorian toistaiseksi ainutta A-SM kultaa vuonna 2012 sekä A-SM hopeaa vuonna 2013. Edustusjoukkueeseen hän nousi vuonna 2014. Pelaavaan kokoonpanoon Honda murtautui Ykkösen kaudella 2015 ja pelasikin vakuuttavasti laitapakin tontilla niin Ykkösessä kuin Veikkausliigassakin.

Kuluneella kaudellakin Honda oli tärkeä palanen kettupuolustusta, vaikka kärsikin hieman loukkaantumisista. Hän on kuitenkin osoittanut tasonsa ja potentiaalinsa. Kehittymisen halua täynnä oleva nuorukainen kokeekin, että nyt on aika jatkaa eteenpäin. Tätä päätöstä myös seura haluaa olla tukemassa eikä olla pelaajan kehittymisen esteenä, joten sopimus purettiin yhteistuumin.

JJK kiittää Honaria pelivuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä uusiin haasteisiin!


Aidon Oy:n kummipelaaja Honda kesällä pelatussa AC Kajaani -ottelussa Harjulla.