Hilska odottaa nälkäisenä näyttöpaikkaa liigajoukkueessa

09.09.2011

15-Antto-Hilska-jjk2011Kesä-elokuun lainalla Ykkösen FC Hämeenlinnassa viettänyt JJK-kuopus Antto Hilska on palannut Kettupaitojen harjoitusvahvuuteen positiivisin miettein. Lainapesti sujui mallikkaasti.

– Tosi hyvä maku siitä jäi, sain hyviä pelejä alle ja pelitkin sujui ihan hyvin. Tietenkin maaleja olisi voinut tulla enemmän, kertaalleen kymmenessä hämeenlinnalaisten riveissä pelaamassaan ottelussa osunut Hilska toteaa.

Hyökkääjistä eniten on Kettunutussa pelannut Jani Virtanen, hänen jälkeensä peliaika on jakautunut viime viikkoina varsin tasan Mikko Hyyrysen ja Babatunde Wusun kesken. Kun myös Lasse Linjala on pääsemässä viimein täyteen kuntoon, on tunku pelaavaan kokoonpanoon kova. Vielä torstaina Hilska ei ollut joukkueen mukana Espoossa, mutta peliminuuttien ansaitseminen jatkossa ei ole mitenkään mahdotonta.

– Laina teki Antolle todella hyvää, hän on hyvässä iskussa ja uskon, että hänestä on meille vielä paljon hyötyä loppukaudesta. Antto on vähän toisen tyyppinen hyökkääjä kuin meidän muut kärkimiehet, päävalmentaja Kari Martonen toteaa.

– Hyvillä mielin lähden haastamaan muita pelipaikasta. Tavoitteena on päästä pelaamaan enemmän kuin alkukaudesta, Hilska itse sanoo.