HIFK:n Hämäläinen: Hieno tapahtuma!

04.02.2012

Hipposhallissa perjantai-iltana HIFK:n ja Riihimäen Cocksin välillä pelattu tasainen käsipallon SM-liigan ottelu päättyi lopulta helsinkiläisten niukkaan voittoon lukemin 21-20. Voitosta saadut kaksi pistettä nostivat HIFK:n toiseksi ohi tasapisteissä ennen perjantain kamppailua olleiden SIF:n ja illan vastustaja Cokcsin.

 

HIFK:n valmentaja Sami Hämäläinen oli ottelun jälkeen ymmärrettävästi tyytyväinen.

 

– Totta kai fiilis on todella hyvä nyt kun voitettiin. Ja olisi se varmaan ollut vaikka ei olisi voitettukaan – olihan tämä semmoinen kokemus. Hienot fiilikset on kaikin puolin, Hämäläinen toteaa.

 

Jyväskylässä on kuluvan viikon aikana tuotu käsipalloa esiin useammallakin rintamalla – Käsipalloliiton School Tour kiersi kouluissa viikon mittaan ja SM-liigan ottelu toimi viikon huipennuksena.

 

– Oli loistava idea tuoda käsipallo tänne – Jyväskylä on kuitenkin palloilukaupunki, jossa käsipallo on silti vielä tuntematon laji. Ehkä tällä saatiin kylvettyä innostuksen siemen tännekin, toivoo Hämäläinen.

 

Hipposhallista otteluympäristönä Hämäläisellä on vain hyvää sanottavaa.

 

– Kenttä ja alusta olivat täällä ihan huippuluokkaa. Noinkin avonainen tila oli aluksi hieman outo pelajille, jotka ovat tottuneet pelaamaan paljon pienemmissä halleissa, mutta kyllähän Hipposhalli on aivan loistava paikka käsipallolle.

 

Lopuksi Hämäläinen heittää vielä pallon Jyväskylään.

 

– Rohkeasti vain porukka pystyyn – toivottavasti saadaan käsipallo juurrutettua tännekin ja saataisiin Keski-Suomeenkin vielä yksi laji lisää!

 

 

 

 

TM