HIFK – Cocks: Tapahtumainfo ja aikataulu

02.02.2012

Jyväskylän käsipallontäyteinen viikko huipentuu huomenna perjantaina 3.2.2012, kun Hipposhallissa iskevät yhteen historian ensimmäisessä Keski-Suomessa pelattavassa käsipallon SM-liigan ottelussa helsinkiläinen HIFK ja riihimäkeläinen Cocks. Kyseessä on liigan kärkikamppailu, sillä Cocks on sarjassa tällä hetkellä toisena ja HIFK neljäntenä, mutta pisteitä molemmilla on kahdeksantoista.

 

Hipposhallin ovet aukeavat kello 17.00 ja itse illan pääkamppailun lisäksi hallissa on tarjolla paljon muutakin mukavaa koko perheelle. Käsipalloliitto järjestää hallissa tapahtumatorin, jossa jokainen voi itse ottaa tuntumaa käsipalloon muun muassa testaamalla oman heittokätensä tarkkuutta sekä voimakkuutta. Tori on avoinna koko tapahtuman ajan.

 

Lisäksi Hipposhallin auditoriossa on kuultavissa lyhyt tietoisku käsipallosta kello 17:50, 18:35, 19:20 sekä 19:45 ja hallissa on avoinna myös JJK:n fanituotemyyntipiste.

 

Ennen varsinaista pääkamppailua mittaa toisistaan käsipallon merkeissä ottavat paikalliset jalkapallo- ja salibandy-ylpeydet: kello 18:00 vastakkain ovat JJK:n ja Happeen edustusjoukkueet, 18:45 samojen seurojen juniorit.

 

10 euron hintaisia ennakkolippuja tapahtumaan myyvät Intersport megastore Tourula, Intersport Asema-aukio, Matsi Bar ja Grand Star Café). Lisäksi JJK:lla on oma ennakkomyyntipiste perjantaina kello 14 alkaen kauppakeskus Forumissa.

 

Ovelta ostettaessa lipun hinta on 14 euroa, Veikkauskortilla 10 euroa. (Maksu vain käteisellä.) Sisäänkäynti tapahtuu Köyhälammen/pesäpallostadionin puoleisista ovista. Ovella on varauduttava turvatarkastukseen. Parkkitilaa aivan Hipposhallin vierestä löytyy runsaasti.

 

Itse Hipposhallissa ei ole alkoholin anniskelua, mutta heti hallin kyljestä Monitoimitalon puolelta löytyvässä Monnarin lounaskahvilassa anniskelu (maksuvälineenä käy käteisen lisäksi pankkikortti). Kulku lounaskahvilaan tapahtuu sisäkautta ja pääsylipun ostettuaan Hipposhallin ja Monnarin välillä voi kulkea vapaasti.

 

 

Tapahtuma-aikataulu:

17.00 Ovet aukaistaan

17:50 Käsipallotietoisku auditoriossa

18.00 Esiottelu JJK – Happee

18:35 Käsipallotietoisku auditoriossa

18.45 Junnuesiottelu JJK – Happee

19:20 Käsipallotietoisku auditoriossa

19:45 Käsipallotietoisku auditoriossa

20.00 HIFK – COCKS

 

HIFK:n ja Cocksin pelaajat heittelevät joukkue-esittelyn aikana katsomoon käsipalloja ja ottelun puoliajalla (n. kello 20.35 ) pallon saaneet katsojat osallistuvat rankkarikilpailuun, jossa menestyneille on luvassa palkinnot.

 

 

JJK toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi !

 

 

TM