Harjurokin tähtinä Happoradio ja Mariska

26.04.2022

Elokuussa päästään nauttimaan elävästä musiikista aivan kaupungin sydämessä, kun toista kertaa järjestettävä Harjurokki valtaa Jyväskylän ikioman maamerkin, aina aurinkoisen Harjun! Lauantaina 20.8.2022 järjestettävän Harjurokin pääesiintyjänä toimii suomirockin kärkikastiin kuuluva Happoradio ja illan aloittaa valloittava Mariska.

Happoradion yli 20-vuotiselle taipaleelle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara ja Pelastaja. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018.

Harjurokin lavalla nähdään myös karismaattisena esiintyjänä tunnettu Mariska. Lähes kaksikymmentä vuotta suomalaista populaarikulttuuria rikastuttanut Mariska aloitti uransa räppärinä ja siirtyi sen jälkeen menestyksekkäästi pop-laulujen pariin. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm. Kukkurukuu, Liekki ja Minä liityin sinuun. Nelosen Vain elämää -ohjelman 11. kaudella mukana ollut monilahjakas artisti julkaisee uuden albuminsa myöhemmin tänä vuonna.

Harjurokin lipunmyynti käynnistyy osoitteessa jjk.fi/harjurokki tiistaina 26.4.22 klo 9